Bizde sizin dediğiniz gibi düşünüyoruz aslında...pulluk yeni onu denemek istiyor gönül ☺teşekkürlerBence baharda surmelisin,ben olsam oyle yapardim.
Cunku; hem yeni filizlenen otlardan kurtulmus olur ve yakittan tassaruf etmis olurdun hemde topragin hastalanma riskini en aza indirmis olursun.
Ayrica simdi camur olur fazla yakit yakarsin( bolgenizi bilmiyorum ama suan bizim buralar camur en azindan ) baharda tavda surer motorunu yormazsin
Bunlar benim gorusum
Hava müsait olursa neden olmasınbizde nadasa bırakma olayı yok ama ben olsam şimdi 7liçizel çekerim mayıs ayında sürüm yaparım
Ekli dosyayı görüntüle 22048 aydın pulluk
Aydın pulluk 4/12 no 12.14.16 iç genişliği otamatik.traktör newholand td75Şimdi tav iyiyse sürmek iyi olur kar tutması için.
pulluğun modeli nedir ve traktör?
Aslında alpler kullandık hep ama bizim buradaki bayi sürekli alışveriş yaptığımız nasıl derler açar bir esnaf aydın pulluk alan arkadaşların hepsi memnun vede yapı olarak alpler in aynısı gibi düz Zabancı fiyatına bakmadım 8500 e aldımAydin pulluk yeni almissiniz hayirli olsun kullanicilarla falan gorustunuzmu nasil memnunlarmi ? Fiyatlar nasil otomatikle duz farki falan ? Bu otomatik kaca mal oldu
Bu model patentliymiş kulak yapısı da adana tipi dedi yapan usta inan bizimde kafamıza çok takıldı bıçaktaki sivri yer usta ve bayi garanti verdi memnun olmazsak değiştirme garantisi verdiler.usta biz bu modeli 3 çiftçiye 1 senedir denetdik dedi çok güve niyor bu modele bizde onu kıramadıkBıçak ve kulak yapısı farklı. En fazla aşınan yerler değişebilir yapılmış. Güzel düşünülmüş ancak pulluk her nekadar otomatikte olsa bicaktaki sivri yer taşlı arazide takılma kopma yapabilir.
Teşekkürler.Hayırlı olsun
TesekkurlerAslında alpler kullandık hep ama bizim buradaki bayi sürekli alışveriş yaptığımız nasıl derler açar bir esnaf aydın pulluk alan arkadaşların hepsi memnun vede yapı olarak alpler in aynısı gibi düz Zabancı fiyatına bakmadım 8500 e aldım