PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ne coronaymış
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xx34" data-source="post: 1327347" data-attributes="member: 43716"><p>Diğer Avrupa ülkelerinin ekonomileri güçlü. Para var huzur var. Diğer ülke liderleri çalışan vatandaşlarına evden çıkmayın, maaşınızı biz vereceğiz, işinizi kaybetmeyeceksiniz yeterki kurallara uyun evden çıkmayın diyor. İş verene işçi çıkartmayacaksın, zararını ben karşılayacağım diyor.</p><p>Biz 2019 yılı bütçesini Mart sonunda harcayıp bitirdik. Sonrası bütçe açığı. Bizi kıskanan Almanya 2019 da 350 milyar euro BÜTÇE FAZLASI verdi. Yani Alman hükümeti 2019 yılında harcamayı planladığı paradan 350 milyar Euro arttırdı. Biz bir yıllık bütçeyi üç ayda yedik. </p><p>Dahası yanlış bilmiyorsam SAVAŞ, SALGIN HASTALIK gibi durumlar için merkez bankasındaki İHTİYAT AKÇESİ denen ve üç dört ay öncesine kadar hiç bir hükümetin dokunmadığı para da harcandı.</p><p>Ben de konunun uzmanı değilim ama ekonomistlere kulak verirseniz durum bu. Zaten diğer ülkelerin Corona krizinde harcamak için ayırdıkları bütçelere bir bakın. Nüfusa göre bizim ayırdığımız para bence çok az ve dahası işvereni korumaya yönelik olduğunu düşünüyorum.</p><p>İnşallah ALLAH devletimize zeval vermesin ve de herkes aklını başına alır da bu iş en az sayıda insanın canı yanarak tez zamanda bitip gider.</p><p>İstanbul için konuşuyorum, bazı semtler bom boş herkes evinde ama bazı semtlere git sanki her şey yolunda, salgın hastalık yokmuş gibi insanlar duyarsız ve rahat.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xx34, post: 1327347, member: 43716"] Diğer Avrupa ülkelerinin ekonomileri güçlü. Para var huzur var. Diğer ülke liderleri çalışan vatandaşlarına evden çıkmayın, maaşınızı biz vereceğiz, işinizi kaybetmeyeceksiniz yeterki kurallara uyun evden çıkmayın diyor. İş verene işçi çıkartmayacaksın, zararını ben karşılayacağım diyor. Biz 2019 yılı bütçesini Mart sonunda harcayıp bitirdik. Sonrası bütçe açığı. Bizi kıskanan Almanya 2019 da 350 milyar euro BÜTÇE FAZLASI verdi. Yani Alman hükümeti 2019 yılında harcamayı planladığı paradan 350 milyar Euro arttırdı. Biz bir yıllık bütçeyi üç ayda yedik. Dahası yanlış bilmiyorsam SAVAŞ, SALGIN HASTALIK gibi durumlar için merkez bankasındaki İHTİYAT AKÇESİ denen ve üç dört ay öncesine kadar hiç bir hükümetin dokunmadığı para da harcandı. Ben de konunun uzmanı değilim ama ekonomistlere kulak verirseniz durum bu. Zaten diğer ülkelerin Corona krizinde harcamak için ayırdıkları bütçelere bir bakın. Nüfusa göre bizim ayırdığımız para bence çok az ve dahası işvereni korumaya yönelik olduğunu düşünüyorum. İnşallah ALLAH devletimize zeval vermesin ve de herkes aklını başına alır da bu iş en az sayıda insanın canı yanarak tez zamanda bitip gider. İstanbul için konuşuyorum, bazı semtler bom boş herkes evinde ama bazı semtlere git sanki her şey yolunda, salgın hastalık yokmuş gibi insanlar duyarsız ve rahat. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ne coronaymış
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt