PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ne coronaymış
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sonbükücü" data-source="post: 1327724" data-attributes="member: 86359"><p>bir fıkra.</p><p></p><p>ülkenin birine diğer ülkelerde olduğu gibi korona virüs gelmiş. ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edilmemiş. birileri de vaziyetten istifade etmeli ya, başlamış birilerini kötülemeye, niçin sokağa çıkma yasağı koymuyorlar diye isyandaymış. 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı gelmiş. bu sefer de 65 yaş üstündeki adam tarlasına gidemiyor diye mağdur edebiyatına girip yine vaziyetten istifade etmeye başlamış, kötüleme üstüne kötüleme. o esnada birisi sormuş. madem sokağa çıkma yasağı istiyorsun niye 65 yaş üstü sokağa çıkamayınca, oğlunu çalıştırınca sanki sokağa çıkma yasağı kötü bir şey gibi edebiyat yapıyorsun? bilmiyor musun ki komple yasak gelse kimse çıkamayacak, oğlu bile çalışamayacak. madem 65 yaş üstü sokağa çıkamadığı için mağdur edildiğini söylüyorsun o zaman niye sokağa çıkma yasağı çok istiyorsun? sonra nasrettin hoca demiş ciğer buradaysa kedi nerede, kedi buradaysa ciğer nerede? neyse fıkralar karıştı, bu o değildi pardon.</p><p></p><p>not: kimseden alıntı yapmadan, kimseye cevap yazmadım, yazdıklarımla kimseyi hedef almadım. empatinin tıkanan gözeneklerini belki açarım diye fıkra anlatmaya çalıştım ama sonunu karıştırdım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sonbükücü, post: 1327724, member: 86359"] bir fıkra. ülkenin birine diğer ülkelerde olduğu gibi korona virüs gelmiş. ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edilmemiş. birileri de vaziyetten istifade etmeli ya, başlamış birilerini kötülemeye, niçin sokağa çıkma yasağı koymuyorlar diye isyandaymış. 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı gelmiş. bu sefer de 65 yaş üstündeki adam tarlasına gidemiyor diye mağdur edebiyatına girip yine vaziyetten istifade etmeye başlamış, kötüleme üstüne kötüleme. o esnada birisi sormuş. madem sokağa çıkma yasağı istiyorsun niye 65 yaş üstü sokağa çıkamayınca, oğlunu çalıştırınca sanki sokağa çıkma yasağı kötü bir şey gibi edebiyat yapıyorsun? bilmiyor musun ki komple yasak gelse kimse çıkamayacak, oğlu bile çalışamayacak. madem 65 yaş üstü sokağa çıkamadığı için mağdur edildiğini söylüyorsun o zaman niye sokağa çıkma yasağı çok istiyorsun? sonra nasrettin hoca demiş ciğer buradaysa kedi nerede, kedi buradaysa ciğer nerede? neyse fıkralar karıştı, bu o değildi pardon. not: kimseden alıntı yapmadan, kimseye cevap yazmadım, yazdıklarımla kimseyi hedef almadım. empatinin tıkanan gözeneklerini belki açarım diye fıkra anlatmaya çalıştım ama sonunu karıştırdım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ne coronaymış
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt