PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ne coronaymış
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xx34" data-source="post: 1330473" data-attributes="member: 43716"><p>ALLAH nasip ederse yine gelmek isterim tabii. Davetiniz için çok teşekkür ederim. Gerek muhtarların, gerek köylünün az ekmeğini yemedim. Karakolda yediğimden fazla öğünü köylerde yemişimdir belki. ALLAH hepsinden razı olsun, yaptıkları ikramlar ahirette önlerine gelsin. Evinden aylardır uzak olan asker ev yemeğinin kıymetini iyi bilir, kendini evinde hisseder.</p><p>Malatya Kayseri yolu duble yapılırken, Balaban karakolu yeni binasına taşındıktan bir ay sonra teskere alıp ayrıldım oralardan.</p><p>Balaban’dan Çaybaşı köyüne az koşmadık akşam sporlarında [emoji4]. </p><p>Gerek trafikte araç sürerken, gerek traktörle kırsaldayken bazen aşırı titiz davranıyorum.</p><p>Maalesef o yıllarda görev gereği araç ve traktör kazalarına çok giderdik.</p><p>ALLAH esirgesin bin kere yapıp problem yaşamadığın bir tedbirsizlik, bin birincide telafisi olmayan kayıplara neden olabiliyor.</p><p>Dediğiniz gibi memleketimiz çok güzel. </p><p>ALLAH hepimize iyilik sağlıkla güzel günlerde yaşamayı nasip etsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xx34, post: 1330473, member: 43716"] ALLAH nasip ederse yine gelmek isterim tabii. Davetiniz için çok teşekkür ederim. Gerek muhtarların, gerek köylünün az ekmeğini yemedim. Karakolda yediğimden fazla öğünü köylerde yemişimdir belki. ALLAH hepsinden razı olsun, yaptıkları ikramlar ahirette önlerine gelsin. Evinden aylardır uzak olan asker ev yemeğinin kıymetini iyi bilir, kendini evinde hisseder. Malatya Kayseri yolu duble yapılırken, Balaban karakolu yeni binasına taşındıktan bir ay sonra teskere alıp ayrıldım oralardan. Balaban’dan Çaybaşı köyüne az koşmadık akşam sporlarında [emoji4]. Gerek trafikte araç sürerken, gerek traktörle kırsaldayken bazen aşırı titiz davranıyorum. Maalesef o yıllarda görev gereği araç ve traktör kazalarına çok giderdik. ALLAH esirgesin bin kere yapıp problem yaşamadığın bir tedbirsizlik, bin birincide telafisi olmayan kayıplara neden olabiliyor. Dediğiniz gibi memleketimiz çok güzel. ALLAH hepimize iyilik sağlıkla güzel günlerde yaşamayı nasip etsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ne coronaymış
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt