PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ne ekmeliyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özfer10" data-source="post: 1328649" data-attributes="member: 87167"><p>fuat kardeşim benim ismim ferudun. </p><p>işim geregi 30 - 40 yakın ülkelerde bulundum. hep analizler ve gözlemler yaptım. dogal gıda çok ihtiyaç var.dünya nufusu sürekli artıyor. özellikle avrupalılar organik gıdanın peşine düştü. degeri ne olursa olsun. alıyorlar. artık iletişim çagındayız. eskiden iletişim kanalları pek yoktu kim ne yapıyor bilinmiyordu. şimdi herkes her şeyden haberdar. yeterki sen organik üret. bunu internet üzerinden tanıtımlarını yap onlar gelip seni buluyor.ben onca ülke yi dolaşmanın faydasını çevre yaparak gördüm. onun için yatırıma başladım. ilaçlı üretim ürünü satmak dert ,para kazanamıyorsun. ama organik tarım ürünü kolay ve pahalı satıyorsun.</p><p>bu organik tarıma çok talep var. örnek vereyim arpa bugday yerine lavanta çiçegi ek. çok daha kazanırsın. ilaç ve kozmatik sanayiinde çok talep var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özfer10, post: 1328649, member: 87167"] fuat kardeşim benim ismim ferudun. işim geregi 30 - 40 yakın ülkelerde bulundum. hep analizler ve gözlemler yaptım. dogal gıda çok ihtiyaç var.dünya nufusu sürekli artıyor. özellikle avrupalılar organik gıdanın peşine düştü. degeri ne olursa olsun. alıyorlar. artık iletişim çagındayız. eskiden iletişim kanalları pek yoktu kim ne yapıyor bilinmiyordu. şimdi herkes her şeyden haberdar. yeterki sen organik üret. bunu internet üzerinden tanıtımlarını yap onlar gelip seni buluyor.ben onca ülke yi dolaşmanın faydasını çevre yaparak gördüm. onun için yatırıma başladım. ilaçlı üretim ürünü satmak dert ,para kazanamıyorsun. ama organik tarım ürünü kolay ve pahalı satıyorsun. bu organik tarıma çok talep var. örnek vereyim arpa bugday yerine lavanta çiçegi ek. çok daha kazanırsın. ilaç ve kozmatik sanayiinde çok talep var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ne ekmeliyim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt