PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ne goruyorsunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci33" data-source="post: 1380864" data-attributes="member: 56425"><p>Tabloya göre sence arada ne kadar fark var??? Hiç oralarda bulundunmu bilemiyorum ancak ben bir çok kez bulundum. Bundan 10 sene önce de onların alım gücü bizim kat ve kat üstümüz dü şimdi de kat ve üstü. Anlamadıysan şöyle özetliyim. Avrupa bizim gibi 5. Dünya ülkelerinden kaliteyi ucuza alıp ucuza ülkesine sokar ve besler. Antalya seralarının kaliteli malları avrupaya gider vasıfsız ürünleri ülke içinde paylanır ve hale düşer sonrası allah kerim tüccarların insafıyla tezgaha düşer. Ondan sonra allah kerim!!! Avrupa ile bizi kıyaslayamazsınız. Örneğin onlar 3 maaşla araba alır sen motosiklet alamazsın. Tabi bu yandaşların en sevdiği yorum. Onlar 1 maaşıyla 10 tane temizlenmiş kuzuyu alır sen 1 kuzu alamazsın. Hemde sen kendin ürettiğin kuzuyu alamazsın. Onlar deniz aşırı ithal ettiği 10 kuzuyu bir maaşıyla alabilir. (Şahsımız üstüne alınmasın) bu ülkede çapsız zihinler olduğu sürece bir halt olmaz bizden. ÜRETME TÜKET diyorum aydın arkadaşlar anlar diye ümit ediyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci33, post: 1380864, member: 56425"] Tabloya göre sence arada ne kadar fark var??? Hiç oralarda bulundunmu bilemiyorum ancak ben bir çok kez bulundum. Bundan 10 sene önce de onların alım gücü bizim kat ve kat üstümüz dü şimdi de kat ve üstü. Anlamadıysan şöyle özetliyim. Avrupa bizim gibi 5. Dünya ülkelerinden kaliteyi ucuza alıp ucuza ülkesine sokar ve besler. Antalya seralarının kaliteli malları avrupaya gider vasıfsız ürünleri ülke içinde paylanır ve hale düşer sonrası allah kerim tüccarların insafıyla tezgaha düşer. Ondan sonra allah kerim!!! Avrupa ile bizi kıyaslayamazsınız. Örneğin onlar 3 maaşla araba alır sen motosiklet alamazsın. Tabi bu yandaşların en sevdiği yorum. Onlar 1 maaşıyla 10 tane temizlenmiş kuzuyu alır sen 1 kuzu alamazsın. Hemde sen kendin ürettiğin kuzuyu alamazsın. Onlar deniz aşırı ithal ettiği 10 kuzuyu bir maaşıyla alabilir. (Şahsımız üstüne alınmasın) bu ülkede çapsız zihinler olduğu sürece bir halt olmaz bizden. ÜRETME TÜKET diyorum aydın arkadaşlar anlar diye ümit ediyorum... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ne goruyorsunuz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt