arkadaşlar forumda dolaştıkça veya piyasada gördüğüm kadar hangi marka olursa olsun illa fergusonla kıyalanıyo çekiştirmeler illa fergusonla yapılıyo başka iki markayla olmuyo sanki hepsi koalisyon kurmuş fergusona bu kıskançlık neden anlamadım
bırak bu işleri ne koyması koysa geçmiside koyardı görüyoz biliyoz kimsenin de her motoru mf le kıyasladığı yok size öyle gelirr..nerden nerelere geliyo mabbet neymiş iyi olan çok eleştirmiş doğru ama ne alaka ne motorlar var piyasadaByFreST0N link=topic=54267.msg575948#msg575948 date=1333787386' Alıntı:Herkesin derdi Ferguson olmuş demekki zamanında iyi koymuş...
Bak işte..feuer_frei link=topic=54267.msg575966#msg575966 date=1333792728' Alıntı:bırak bu işleri ne koyması koysa geçmiside koyardı görüyoz biliyoz kimsenin de her motoru mf le kıyasladığı yok size öyle gelirr..nerden nerelere geliyo mabbet neymiş iyi olan çok eleştirmiş doğru ama ne alaka ne motorlar var piyasada![]()
Hocam Kusra bakmayın ben takılma amacıyla yazmıştımm ciddiye almışsınız ayrıca buyrun ıstıyosanız göktürk hocam yazmış avantajlarını ...feuer_frei link=topic=54267.msg576407#msg576407 date=1333907247' Alıntı:arkadaşım böyle konulara yazmak istemiyom ama böyle yorumlar yapıp yazmayan adamı yazdırırsınız ne alaka söylediklerinin kendinizi kandırmayın tarladada ne motorlar var!!! tarla derken say tek tek ne işlerde klasmanındaki motorlardan üstün de böyle anlarımm.. Yorum yazarız suçlu yazmayız bi türlü nereye gidiyonuz anlamadım mf en iyisi olsa herkez kullanır herkezde mf olur!!! diğer motor kullanan insanlara laf yapmış oluyonuzz siz motordan ne anlarsınız der gibi kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş hesabı aynı mabbet var bu konuda bu konuma getiriyonuz mf nin dez avantajını söyleyinceéé!!!!
abi geçenlerde memnunum diyordun sen bir memenum bir değilim deyip duruyorsun net bir şey yok galibamasseysuper90 link=topic=54267.msg582738#msg582738 date=1334832519' Alıntı:Bende 1965 model MASSEY FERGUSON SUPER 90 var hala kullanıyorum 47 yaşında....yanına newholland TD90D aldım aldığıma alacağıma pişman oldum.
MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR ...................