Birgün bizde öyle olacağız ya,insan öldükten yüzyıl sonra üst üste koyduğu taşlar yikildiktan ve hikayelerini paylaşan insanlar da öldükten sonra hic yaşamamış gibi olurmuş, hic dunyaya gelmemis gibiBu forum çok insanın yelini aldı ne müneccim ler ne hocalar ne bilmişler gördü hepsi yok oldu nerde bu millet geçmiş konulara bakıyorum gerçekten işi iyi bilenler var ama şimdi hepsi pasif soruyorum nirdeler
Ya parayı buldu zengin oldular yada batak
Bur bakalım, daha 6 aylık üyesin. Ne gördün ki, altı ayın içinde.Kim yok oldu?Bu forum çok insanın yelini aldı ne müneccim ler ne hocalar ne bilmişler gördü hepsi yok oldu nerde bu millet geçmiş konulara bakıyorum gerçekten işi iyi bilenler var ama şimdi hepsi pasif soruyorum nirdeler
Çoğu yalan oldu o bahsettiğin üyeler yalan oldu derken forumun eskı cazibesinin kalmadığını düşünüyorum ve bir çoğu da kızıp gitti yönetime, bence . Yada bir çoğu hayat gayesıne iyice kaptırdı kendini ve buraya yazdıklarını yapma peşindelerBu forum çok insanın yelini aldı ne müneccim ler ne hocalar ne bilmişler gördü hepsi yok oldu nerde bu millet geçmiş konulara bakıyorum gerçekten işi iyi bilenler var ama şimdi hepsi pasif soruyorum nirdeler
Sen 6 ayda bu forumda hangi teknik,bilimsel tarımsal ne gibi veriler..? Paylaştın ..?Bu forum çok insanın yelini aldı ne müneccim ler ne hocalar ne bilmişler gördü hepsi yok oldu nerde bu millet geçmiş konulara bakıyorum gerçekten işi iyi bilenler var ama şimdi hepsi pasif soruyorum nirdeler