Neşet Ertaş hayatını kaybetti

Ynt: Neşet Ertaş hayatını kaybetti

Allah Rahmet Eylesin...
Zaten Dün Yoğun Bakıma Almışlardı.... :(

özünü, kültürünü, türküsnü,hayatını.yaşantısını değiştirmeyen tek sanatçı............

alah rahmet eylesin buyuk sanatcydi. Ah yalan dunyada. Cok buyuk eserleri var onlarla yasayacak.

Allah rahmet eylesin güzel insandı Ama işte dünya işte Ölüm insanların kimliğine bakmıyo gelip gidiyo insan oğlu

güzel insandı....mütavazi bir ustaydı.....hiç böbürlenmedi...kibirlenmedi...kimseye tepeden bakmadı...
hertürlü acıyı yaşadı....küsmedi hayata şükür etti yine...yetim kaldı...öksüz kaldı ...aç kaldı...kuru ekmege muhtaç oldu...kimseye küsmedi şükretti....o böyle bir ustaydı işte...
bu millete hiç küsmedi..hor görülsede...devletine hiç küsmedi sahip çıkmasada....tepeden kimseye bakmamak için devlet e degil milltine baglı oldu....
aşkı işledi kalbimize ...gurbeti,yoklugu işledi gönülllerimize...türk milletinin evladı oldu ,hocası oldu ,aşıgı,ozanı oldu....elindeki bağlamsıyla....
hiç bir mezhebi-dini-dili ,ırkı ,kimlği öne çıkarmadı .........küsmedi vermeyen veye veremeyen devletine........o dağlara çıkmadı.......elinde sazıyla gönüllere ,kalblere yol açtı...
evet son ABDAL dı O ....yeri dolmaz şimdiden belli zaten...
özünü,sesini, konuşmasını,şivesini,oturmasını kalkmasını,halkına saygısını ,dinleyenine saygısını hiç kaybetmedi......o tam bir adam ve tam bir ozandı....
ne söylesek ne yazsak az ustaya .....herkeste emekleri var sevinçlerimizde,düğünlerimizde,oglumuzun sünnetlerinde...kederlendiğimizde ..efkarlandıgımızda...ağladıgımızda....hep onu bulmadık yanı başımızda...
ben HAKKIMI HELAL ettim varsa yoktur ne hakkım olacakki ustada ama ONUN HAKKI NASIL HELAL OLACAK....BİLMİYORUM.....
büyükmüş bağrı yanık usta .....akşam tv lerde farkına vardım.....megerse ben bile deger vermemişim......topragımın yetiştirdği büyük ustaya .....
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN....

[size=18pt]NEŞET USTAMIZI DEFNEDERKEN [/size]
dfh6k.jpg

dfh8k.jpg

dfh8s.jpg

dfh98.jpg

köylü link=topic=58845.msg634296#msg634296 date=1348745965' Alıntı:
garib ustam ruhun şad olsun...
abi cenazesinde garip bırakmadık onu maşallah çok kalabalıktı bu insanların duaları ile inşallah öbür dünyadada rabbim onu cennetiyle mükafatlandırır

amin diyelim...
her acıya derde bile şükür etmesini bilen bir kul bir insan .herşey ortadada.