NEVŞEHİR PATATES DOLUMU ve TRAKTÖRLER

Ynt: NEVŞEHİR PATATES DOLUMU ve TRAKTÖRLER

şansa bak bugün bende aynı işi yaptım depomda 27-28 ton leydi vardı sattım 22 ton bi kamyon sardık çamurda yagmurda zor oldu . 5 ton kadar 2 numara bana tohumluk kaldı. kardeş sattınmı tohumlukmu yoksa

banada lazımdı çok aradım sonunda buldum 3 çeşit 10 ar ton aldım kısmetse baharın ekecegim..

Tohumu aldım da ekim makinesi kaldı

bugün mü sardınız kaçdan bide ben bugün 22 ton safi 1 numara leydi sardım 800 den antalyaya giddi benimki daha 45 ton kadar agire var piyasa nasıl orda şu sıralar

ceksparow-1986 link=topic=39576.msg344800#msg344800 date=1298234311' Alıntı:
tohum cinsleri neler ekim makinasını tam otamatik al tohumu kaç tlye aldın

agria, marabel, grano almıştım...

1000tl ve 1200 tl den aldım

piyasa çok iyiydi 10 gündür düştü biraz diyorlar hatta sizin orda 100 kamyon mu ne geri göndermişler ithalat tan onun için düştü biraz deniliyor.
yinede yazınki duruma göre 580 çok güzel deponda büyükmüş . traktörlerde çok güzel .
benimde aklıma geldi çekim yapmak ii bi telefon olmadgından çekemedim

ula bu sene bizim koyde bugdayı zor yetisdiren yerlere patates ekdi nevsehirli 60 milyar elektirik faturasinida koye kitledi

NEVŞEHİRLİ KİTLER VATAN ELLİ zuha-*-s DİKKATLİ OLMAK LAZIM PİYASADA ÇOK ÇARPICI ADAMVAR DİKKATTTT

ceksparow-1986 link=topic=39576.msg344829#msg344829 date=1298235580' Alıntı:
NEVŞEHİRLİ KİTLER VATAN ELLİ zuha-*-s DİKKATLİ OLMAK LAZIM PİYASADA ÇOK ÇARPICI ADAMVAR DİKKATTTT
dogru piyasada çok çarpıcı var.