New Holland 75-56S Modelinde Turbo Var mı??

Ynt: New Holland 75-56S Modelinde Turbo Var mı??

hayır yok new hollandın türk üretimi 75 bg 4 silinidr turbolu modeli yok sanırsam.

75-56 modelinde de turbo yoktur 4silindir 3,9 silinidr hacmi ve 270 torku vardır.tubolu modeller 3 silindir olup 65-56 ve 55-56 dır. ama senin yerinde olsm td 75 alırım oda turbosuz ama hem vites seçeneği hemde kaldırma kapasitesi olarak daha üstün.

ama istersen özel sipariş verip turbolu yaptırabilirsin ek fiyatını ödersin turbolu 75 56 olur :D

Arkadaşlar bizde 2011 Model daha 10 saatte TD80D var Biz ormanda çalışacağız. TD80D de kabin var dağda yazık olur diye değiştirmek istiyoruz. burda bayide 75-56s 4WD var babama turbo var demişler.NH nin sitesinde bir tek 65-56s de modelinde var yazıyo ??*-s bils-*-

alan arkadaşlar varsa bana fiyatı yakıtı çekişi hakkında bilgi verebilirler mi???

benim arkadaşım aldı 60 tl ye turbosuz turbolu olsa onu alacaktı ama adam turbolusu yok demiş turbo olsa zaten td 85 le aynı güçte olur o zaman td 85 tutulmaz demiş adam vede 2 yıl garantiden sonra turbo taktıracaklar garanti içinde turbo taktırılmaz mız adam öyle demiş en kısa zaman da arkadaşımın 75 56 nın resmini koyacagım vede çekiş süper yakıtsa yozgat topragında 4 lü 14 no pulluk ile 1.5 litre yakıyor

nasıl iş anlamadım bizim burda bi arkadaşı götürdüm new holland bayiine traktör değiştirme niyetinde 75-56 ya bayağa anlattılar turbo vs hepsi var değişler acaba fabrikaya sipariş verirken bildiriyorlar farkını verip

arkadaşlar normalde turbo yok ama istenilirse takılıyormuş fiyat farkını bilmiyorum ..suan da bayi de gölgelikli çiftçeker fiyatı 51 bin tl alacak arkadaşlara duyrulur...

yakaköylüye katılıyorum yeni çıkanlarda euro 3 motor ve turbo intecoler olduğunu biliyorum.tt serilerindede aynı hepsi turbo intercolerli ve hepsi euro 3 motor.

yeni 2010 ları falan orjinal turbo 2011 leri çıktı turbo+intercoller li eskilerinde bildigim kadarıyla yok

evet yenileri intercoller motor ama sadece bu seride 65 56 da var diğerlerinde yok şuan..

65 56 s tavsiye ederim memnun kalırsın ama temiz 260gold bulsan çok memnun kalırsın onuda ekleyeyim..ben öyleyimde.