New holland alacağız

Bir arkadaşıma td 75 alacağız yeni kasa mı alalım yoksa eski olanlardan mı Birde bu modelin yakıtı ve Torku nedir

Ynt: New holland alacağız

hayırlı olsun.Ben yeni kasayı tavsiye ederim.Konfor güç ve teknik özellik açısından daha verimli olduğuna inanıyorum.

Td serisinin en verimli ve en cimri motoru 75 tdd dir. Ergonomi, kulllanim, kabin konforu eski kasaya oranla yeni kasa daha iyidir. Ayrica ileride 2. El olarak yeni kasa daha iyi para eder. Tercih sizin.

Bu arada traktörü ben almayacağm daha önce td 65 i olan bi abime alacağz td 65 sılaj yaparken dik yerlerde 1/3 e kadar düşüyordu römork ağır geliyor

2014 var bende 75 tavsiye ederim güzel makine kabin içi ses yalıtımı falan mükemmel yakıt ta yok çekişe göre. birde pompa ayarı yaptırırsın olur benimki gibi 93 beygir olur biter . ssaygılar.

td 75d çekiş konfor bakımından 10 numero traktör tek can sıkıcı noktası cok yakması arkadasında dedıgı gibi pompa ayarıyla hallolur oda

Hakandnz link=topic=81804.msg971204#msg971204 date=1423987754' Alıntı:
Bu arada traktörü ben almayacağm daha önce td 65 i olan bi abime alacağz td 65 sılaj yaparken dik yerlerde 1/3 e kadar düşüyordu römork ağır geliyor
yeni serilerde t4.65 gibi şanzıman değişmiş vites hızlarında iyileştirmeler olmuş yeni kasa almak daha mantıklı