PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
new holland serbest piyasası!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozgur..." data-source="post: 1429655" data-attributes="member: 86226"><p>Her ne kadar 1970 model italyan motor bloklarına turbo ya da Ekü takıp canlandırıp, new gibi gözüküp aslında old olan, lakin; tutulan marka ve parça tedarik açısından ülkemizde new holand mantiklidir deyip tr6 gormeye bayiye gittim. ezbere bilsemde güncel aylık fiyatlarını maabbet olsun diye sordugumda tam liste fiyatinin +100.000 üstü söylenildi. yine mi zam gelmiş dedigimde ise: gelmedi abi ama gelicek, fabrika bile zamlara yetisemiyor dendi. durumu turk traktore anlattim; traktor az bulabilen bayilerin fiyatlari kendilerinin belirledigini ifade ettim... serbest piyasadaymiş turk traktor; bayiler kendileri belirliyormus fiyatlari, sitede yazan fiyatlar onlara tavsiye olsun diye oraya öyle konmuş... Güzel ülkem iyice karaborsaya döndü. paramiz ile mal bile alamiyoruz artik. birde satın alsak 3 lira bile düşmedikleri halde birde bedavadan resim cekip sizi sosyal medyada kendilerine reklamda yaparlar ya!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozgur..., post: 1429655, member: 86226"] Her ne kadar 1970 model italyan motor bloklarına turbo ya da Ekü takıp canlandırıp, new gibi gözüküp aslında old olan, lakin; tutulan marka ve parça tedarik açısından ülkemizde new holand mantiklidir deyip tr6 gormeye bayiye gittim. ezbere bilsemde güncel aylık fiyatlarını maabbet olsun diye sordugumda tam liste fiyatinin +100.000 üstü söylenildi. yine mi zam gelmiş dedigimde ise: gelmedi abi ama gelicek, fabrika bile zamlara yetisemiyor dendi. durumu turk traktore anlattim; traktor az bulabilen bayilerin fiyatlari kendilerinin belirledigini ifade ettim... serbest piyasadaymiş turk traktor; bayiler kendileri belirliyormus fiyatlari, sitede yazan fiyatlar onlara tavsiye olsun diye oraya öyle konmuş... Güzel ülkem iyice karaborsaya döndü. paramiz ile mal bile alamiyoruz artik. birde satın alsak 3 lira bile düşmedikleri halde birde bedavadan resim cekip sizi sosyal medyada kendilerine reklamda yaparlar ya! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
new holland serbest piyasası!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt