New holland Servis

Nasip kısmetse traktörü büyütmek niyetindeyiz. Her nekadar Bursada yaşasakta çifçiliği Bilecikte yapıyoruz Bilecikte Case bayisi ve Servisi yok ama New holland var. Niyetimiz New holland almak fakat case lerde hoşumuza gidiyor. Olurda Case alırsak New holland servisi casenin bakımlarına veya arızalarına garanti kapsamında bakarmı?

sen al caseyıı servisi marsa kadar gonderırız :) case alcaksanız bıraz beklemenınızı onerırım hazıran ayında case jx c modellerı daha donanımlı daha kullanıslı modellerı satısa sunulcak

sen al caseyıı servisi marsa kadar gonderırız :) case alcaksanız bıraz beklemenınızı onerırım hazıran ayında case jx c modellerı daha donanımlı daha kullanıslı modellerı satısa sunulcak

Bayi mi olsun biraderim kesin satış mı ?
Yoksa bölge müdürü falan mı oldun.
Ya da sende Case ih firmasının Ercanı mısın :)
Sitemizde farklı markaların favori isimlerine seni de Caseye yazdık o zaman.
:)

Bayi mi olsun biraderim kesin satış mı ?
Yoksa bölge müdürü falan mı oldun.
Ya da sende Case ih firmasının Ercanı mısın :)
Sitemizde farklı markaların favori isimlerine seni de Caseye yazdık o zaman.

erkunt== ercan
zetor== umut ozkan

bız o mertebelere gelemedık daha ercan bey :) case fırması servıs konusunda gayet basarılı musterılerının memnunıyetı on planda tutuyor dagda da kalsak yagmur camur demeden gelıyor :) yenı modellerını ıskender abının fabrıka gezısınden bılıyorum case bayısi ıle de konustum yenılıklerı onayladı.arkadasımıza bılgılerımız yettıgı kadar nacızane yardım etmeye calıstık.

erkunt== ercan
zetor== umut ozkan

bız o mertebelere gelemedık daha ercan bey :) case fırması servıs konusunda gayet basarılı musterılerının memnunıyetı on planda tutuyor dagda da kalsak yagmur camur demeden gelıyor :) yenı modellerını ıskender abının fabrıka gezısınden bılıyorum case bayısi ıle de konustum yenılıklerı onayladı.arkadasımıza bılgılerımız yettıgı kadar nacızane yardım etmeye calıstık.

Ben Zetor-cuların z si kadar erkunt paylaşamadım :(
Sadece benlik bir durum olursa cevap vermeye çalışıyorum.

erkunt== ercan
zetor== umut ozkan

cok ugrasıon zetorcularla kacak :)

Nasip kısmetse traktörü büyütmek niyetindeyiz. Her nekadar Bursada yaşasakta çifçiliği Bilecikte yapıyoruz Bilecikte Case bayisi ve Servisi yok ama New holland var. Niyetimiz New holland almak fakat case lerde hoşumuza gidiyor. Olurda Case alırsak New holland servisi casenin bakımlarına veya arızalarına garanti kapsamında bakarmı?

Ne alırsan şimdiden hayırlı olsun. Sıfır alırsanız en yakın servis gelir garanti bittiği zaman Nh serviside bakar.

Paylasim.olarak kast etmedim. Forumda erkunt denince ercan zetor denince umut. Bu isimler ozdesti artik et ile trnak gibi oldunuz

Sağol agam.
Şu var ben birçok traktörün ilk tanıtım vs videolarını hep paylaşıyorum yerli avrupa vs marka ayrımaksızın çoğuna hiç cevap verilmiyor ama paylaşmaya devam ediyorum o ayrı.
Birçok case konusu da yanıtsız kaldı bunların arasında.
Adımız erkunt ile anılıyor doğru ama zetorcuların eline su dökemeyiz ha onların da paylaşımlarına saygı duyarım.

Sağol agam.
Şu var ben birçok traktörün ilk tanıtım vs videolarını hep paylaşıyorum yerli avrupa vs marka ayrımaksızın çoğuna hiç cevap verilmiyor ama paylaşmaya devam ediyorum o ayrı.
Adımız erkunt ile anılıyor doğru ama zetorcuların eline su dökemeyiz ha onların da paylaşımlarına saygı duyarım.
Abi yaptığın paylaşımların altına en iyisi bu bundan iyisi yok zor bu makinanın işi imkansız biraz zaman alır gibi ifadeler kullanırsan baya bi cevap alırsın hatta tehtid bile alırsın ☺

Sağol agam.

Ben takip ediyorum paylasimlarinida begeniyorumm guzel paylasimlar.ama adin cikmis 9 inmez 8 ercan bey :) :)