Selamun Aleykum arkadaslar...
Sizce New Holland t5050 mi Mf 5430 mu?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizce New Holland t5050 mi Mf 5430 mu?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çekiş olarak T5050 Daha üstün. Yakıt olarak MF biraz daha uygun. Bir depoda 7-8 litre karın olur.
Bişey içmedin dimi abi ?
O 5050 yi 5420 ile 8 kere çarparım.
En son su içtim kafa yapmaz herhalde ne dersin
T5000 serisinde TL-A daki hantallık yok gayet kuvvetli makinalar TL-A ile pek karıştırma. 2008 sonrası çıkan 2. jenerasyon. 4500 cc lik motorun hakkını veriyor.
Ben jenerasyon menerasyon anlamam. 4500Cc lik motor da anlamam. O makinanın içinde dyna yatıyorsa yaaaaaa of başlıcam şimdi yine neyseee..... Yarın gel burgaza tarla günleri var Mf nin. Gözün gönlün acılsın. 5430 u kullanınca herseyi unutacaksın![]()
Başkan yarın bizde gelmeyi düşünüyoruz saat 10 da heralde. Edirneden nihat kuvalı mas fer sponsor olmuş diye duyduk gideceğiz kısmetse burgaza yarın..
bu tarla gunu burgazda mı çorluda mı ?
Ben jenerasyon menerasyon anlamam. 4500Cc lik motor da anlamam. O makinanın içinde dyna yatıyorsa yaaaaaa of başlıcam şimdi yine neyseee..... Yarın gel burgaza tarla günleri var Mf nin. Gözün gönlün acılsın. 5430 u kullanınca herseyi unutacaksın![]()
Opssss tarla günümü.. Gürkan abi bahsetti ama aramayı unuttumNerde saat kaçta ekibi toplayıp geliyorum ? Vurucam kırbacı vurucam kırbacı...
Yarın Lüleburgaz Edirne yolu üzeri. .Lüleburgazıçıkıcan 4 km sonra . Sen 7624 ü kullan ben 4708 le ezmezsem seni![]()
Ben t5000 kullanmadım ama kullanıcılarından tarlada bayılma yaptığını duydum.