PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
New Holland T6.175 AC İncelemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1475804" data-attributes="member: 56055"><p>Güzel ve yakışıklı traktör, sunduğu özelliklerine bakarak ağır toprak işleme için tasarlanmış olduğu sonucuna varabiliriz.</p><p></p><p>Gayet üst düzey bir traktör, beğenilmeyecek pek bir şeyi yok.</p><p></p><p>4 silindir 4500 cc motorun gücü epey arttırılmış. Sınıfına göre güçlü bir traktör.</p><p></p><p>İlk dikkatimi çeken şey ön ağırlıkları idi. Ön ağırlık mesnevi ekstra olarak takım çantası kiti ile uzatılmış, orjinalinde yok bu, sonradan takılmış. Faydalı da olmuştur ön ağırlıkları bu sayede daha fazla basacaktır. Ön ağırlıkların şeklini seviyorum.</p><p></p><p>Traktörün arkası şahane duruyor, zaten belli ediyor ağır ekipman takılsın diye yapılmış bir traktör olduğunu. Arka hidrolik kolların kapasitesi 7800 küsur ton ile çok güzel, destek pistonları çok kalın, orta kol çok kalın. Muhtemelen kombine ekipman veya dönerli pulluk takılabilir diye mümkün olan en iyi şekilde tasarlanmış arka taraf. Sadece pistonlu yan kol olabilirdi belki, klasik pulluk çekenler için kolaylık olurdu, haliyle bu traktörün çekeceği pulluk büyük ve ağır, yana yatırmak uğraştırır.</p><p></p><p>Aydınlatma lambaları yeterli diyorum, farklı açılara dönen lambaları kabin üstüne konumlandırılmış.</p><p></p><p>Kokpit içi sadece ve kullanışlı görünüyor geleneksel New Holland kokpit tasarımı. Tüm kumandalar rahat kullanılabilir yerlerde, operatör koltuğu sağ taraftaki konsoldan birçok fonksiyon rahatlıkla idare edilebilir.</p><p></p><p>Direksiyon simidi üzerindeki topuzu sevmedim, sonradan takılmış bence hiç yakışmıyor, daha orjinal görünen bir topuz takılabilirdi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1475804, member: 56055"] Güzel ve yakışıklı traktör, sunduğu özelliklerine bakarak ağır toprak işleme için tasarlanmış olduğu sonucuna varabiliriz. Gayet üst düzey bir traktör, beğenilmeyecek pek bir şeyi yok. 4 silindir 4500 cc motorun gücü epey arttırılmış. Sınıfına göre güçlü bir traktör. İlk dikkatimi çeken şey ön ağırlıkları idi. Ön ağırlık mesnevi ekstra olarak takım çantası kiti ile uzatılmış, orjinalinde yok bu, sonradan takılmış. Faydalı da olmuştur ön ağırlıkları bu sayede daha fazla basacaktır. Ön ağırlıkların şeklini seviyorum. Traktörün arkası şahane duruyor, zaten belli ediyor ağır ekipman takılsın diye yapılmış bir traktör olduğunu. Arka hidrolik kolların kapasitesi 7800 küsur ton ile çok güzel, destek pistonları çok kalın, orta kol çok kalın. Muhtemelen kombine ekipman veya dönerli pulluk takılabilir diye mümkün olan en iyi şekilde tasarlanmış arka taraf. Sadece pistonlu yan kol olabilirdi belki, klasik pulluk çekenler için kolaylık olurdu, haliyle bu traktörün çekeceği pulluk büyük ve ağır, yana yatırmak uğraştırır. Aydınlatma lambaları yeterli diyorum, farklı açılara dönen lambaları kabin üstüne konumlandırılmış. Kokpit içi sadece ve kullanışlı görünüyor geleneksel New Holland kokpit tasarımı. Tüm kumandalar rahat kullanılabilir yerlerde, operatör koltuğu sağ taraftaki konsoldan birçok fonksiyon rahatlıkla idare edilebilir. Direksiyon simidi üzerindeki topuzu sevmedim, sonradan takılmış bence hiç yakışmıyor, daha orjinal görünen bir topuz takılabilirdi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
New Holland T6.175 AC İncelemesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt