new holland tc 56 2005 model nasıl acaba?

arkadaşlar 2005 model tc 56 20.000 euro peşin 10.000 eurodan 5 taksit toplamda 70.000 euro.... sizce nasıl? acil yardım ederseniz sevinirim....

Bizdede 2005 TC 56 var bizim bicerinde suanki degeri o civarda eger makina ezilmemisse fiyat normal cok calismis mısır aycicek bicmis makinaysa 60-65 bin euro eder .

Biçerdöver alırken kredi çekip peşin almak daha mantıklı geliyor çünkü 2006 model çok temiz bi makinayı komşu bi köyden 51000 euro ya sattılar aynı makinayı galeriden vadeli almaya kalksan 75 bin isterler

kredının faızı ne olacak oda aynı hesaba gelır . tek fark olur euro nun oynaklıgından kurtulursun

Ben şahsen alacak olsam esnaf kefalet kooperatifleri 5 yıl vadeli 6 ayda bir ödemeli 150 bin tl kredi veriyor 2 kefil ve bi ipotek ile bu kredinin faizinin yarısını hazine karşılıyor aynı ziraat bankasının tarımsal kredilerindeki gibi

Ben şahsen alacak olsam esnaf kefalet kooperatifleri 5 yıl vadeli 6 ayda bir ödemeli 150 bin tl kredi veriyor 2 kefil ve bi ipotek ile bu kredinin faizinin yarısını hazine karşılıyor aynı ziraat bankasının tarımsal kredilerindeki gibi
Emin e katılıyorum hangi şekilde borçlanırsan borçlan euro dan daha iyi dır en azından rahat uyursun ben geçen kış aldım Türk parası ile 78 000 euro ya geldi o zaman 255000 yazın bitirdim borcumu