Yeni traktörün zaten, turbo, intercool var. Tt4 de ayni motor var. TT4 daha konforlu olacağı kesin. Fakat bahce isleri derken meyvecilik diyorsan kabinli traktör sana cok yaramaz, kabinli almicaksan tt4 un konforu da yarim kalir. Demem o ki TT4 kabinsiz alcaksan boş yere para verme. Yeni motor açilana kadar cok yakcak, falan filan
Hangi ilden satıyosun ustam ben düşünebilirim traktörünü
Hımm anladım ustam bana gelmez zate kocaelideyim senin makinanın ölüsü 30bin ona göre değerlendir.
Dediğin gibi tarla işi görmedi lastikler felan güzelse 30 ve üstü eder.30 ve üstü eder diyosun![]()
Lastikler çok sağlam bayiye sormak lazım bakalım ne verirlerse takas olur uygun olursaDediğin gibi tarla işi görmedi lastikler felan güzelse 30 ve üstü eder.
New Holland Temiz TT50 turbointerko Tenteli 2011 model 1080 Saatte TT4 Serisi almayı düşünüyoruz Bayiiye Takasa girsek kaç bin TL verirler arkadaşlar sizce traktör hiç tarla işlerinde kullanılmadı sadece bahçe işleri ? elden veya bayiiye takas etsek kaç bin Tl eder
Traktör amacın olmasın, traktör isini goren araç olsun. Bahce islerini gelistir, örtü altina aliniyorsa al, hic olmadi git otomobil yenile.Kabinsiz olcak rops olcak sadece özellikleri donanımı tasarımı güzel shuttle felan çekici geliyor zaten ramazan indirimi var bayii de %10 indirim var