*-*-NEW HOLLAND TL100A İLE NADAS KEYFİ TAM GAZ GİDİYOR-*-*

Evet arkadaşlar ve abiler...tl100a ile nadaslara başladık...bu videoları abim koyacaktı ama izne çıkmadığı için bana sen koy dedi...126 gün kaldı tezkeresine...burdan asker abime selam söylerim gözlerinden öperimmm...şimdi nadas videoların ı izleyeyelimm...daha sonra sizlere yukarı ılıca köyünden tutduğumuz köy tarlalarının videoları ve fotoğraflarını çekip yollayacam...traktöre gelince çok güzel intercooler yaradı 5 li yaylı alpler pullukla 2nin 3 ve tavşanıyla gidiyoruz...yakıtda baya bir düşme var...röllantide bayır yukarı kendi gidiyor traktör...herkese tavsiye ederimm....
NEW HOLLAND TL100A İLE NADAS
NEW HOLLAND TL100A İLE NADAS-2
NEW HOLLAND TL100A İLE NADAS-3

Ynt: *-*-NEW HOLLAND TL100A İLE NADAS KEYFİ TAM GAZ GİDİYOR-*-*

TLA hiç zorlamadan gidiyor yaramış bu intercooler size.Müziklerde güzelmiş. :)

kardeş intercooller işe yaramış. motor kasmadan gidiyor. yakıt ne alemde.

ben önceki halini bilmiyorum ama herkes faydası olmuş diyor bizimkinede taktırsakmı acaba :S

ne kadara mal olmuştu intercoll kardeşim

Helal sana biraderim duygulandırdın beni özlemişim memleketimin her karışını, sizi, tla yı. Bu arada gerçekten hem TL A hem Sen bu işi kapmışsınız.

Maşallah TLA güzel gidiyor ama 2 nin 3 ü bana biraz yüksek geldi, yani vites 2 de takviye 3 te olunca normal 2. vites değil mi ? Ama vites 3 takviye 2 de olursa ona bir şey demem. :D
Paylaşım için teşekkürler...

tla süper paylaşım için teşekkür.