NEW HOLLAND TR5 Mİ? DEUTZ FAHR 5000G SERİSİ Mİ?

İyi soru.

lectro Command şanzuman ise T5 tartışmasız tercihim olurdu.

Aslında NH sevmiyorum, özel bir nedenimde yok ama bu iki traktör arasında kalsam hertürlü T5 derim. Türkiye gerçekleri bunu gerektirir. 5000C deseydiniz o zaman bende kararsız kalırdım işte...

Teknik olarak çok daha detaylı bilgi verecek arkadaşlar var. Yardımcı olacaklardır.

İyi soru.

lectro Command şanzuman ise T5 tartışmasız tercihim olurdu.

Aslında NH sevmiyorum, özel bir nedenimde yok ama bu iki traktör arasında kalsam hertürlü T5 derim. Türkiye gerçekleri bunu gerektirir. 5000C deseydiniz o zaman bende kararsız kalırdım işte...

Teknik olarak çok daha detaylı bilgi verecek arkadaşlar var. Yardımcı olacaklardır.
Elektro command ler şuan aşırı pahalı en uygun fiyatlılar bile deutz lardan pahalı

Traktör Almaya Karar verirken Bazı Kriterleri Gözönüne getirmek Gerekir.
1- Sağlamlık , Kalite
2- Verimlilik Performans.
3- Yakıt tüketimi.
4- Servis/Yedek Parça
5-Konfor
6- Fiyat / Maliyet
Şimdi Birçoğunuz Diyecektirki Yakıtı az Fiyatı ucuz Performansı güçlü Konforlu Traktör bulmak zor.
Buda Doğru.. Az Yakan ,Konforlu,Yüksek Performanslı Traktör Pahalı olur.
Alırken bir defa ödersin.
Sonrasında Kullanıcısına Kaliteli Hizmet Sunar..
Markalardan Çok Bu Önemli.
Bence..
New Holland.jpg

2020 td 110 kullandım tam bi facia o nasil vites öyle taş eski ford minubusü gibi vitesi var, 230 liramı ne , yoklukta motor150 lira anca eder, neyini alıyolar anlamadım, 70-56 bile vitese daha kolay geciyodu.