PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
New holland TR6 serisi alınır mı? Tavsiye edermisiniz ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci01" data-source="post: 1350227" data-attributes="member: 78824"><p>Ben üretim sıkıntısı olmadığını düşünüyorum heran döviz de develuyasyon olabilir o yüzden satmak istemezler satarsa sattığı malı yerine koyamaz heran herşey olabilir geçen gün eski zagra dan dönerken 2 tane Konya plakalı tır da 4 tane Massey Ferguson 6700 serisi traktör vardi Türkiye ye doğru geliyordu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci01, post: 1350227, member: 78824"] Ben üretim sıkıntısı olmadığını düşünüyorum heran döviz de develuyasyon olabilir o yüzden satmak istemezler satarsa sattığı malı yerine koyamaz heran herşey olabilir geçen gün eski zagra dan dönerken 2 tane Konya plakalı tır da 4 tane Massey Ferguson 6700 serisi traktör vardi Türkiye ye doğru geliyordu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
New holland TR6 serisi alınır mı? Tavsiye edermisiniz ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt