New holland tt4.75

arkdaşlar 8175 alcam 80 beygir bana fazla hem 50 dönüme düştü yerlerim her işimi görür bu traktör die umuyorum siz nasıl düşünüyorsunuz

şey servis varmış ama yedek parça sıkıntı olur diyorlar tümason içinbizim burlarda nh var servile konuştum klasik seri 75 56 s dio al sizce nasıl

Güzel ama hidrolik yayli hassasiyet gücüne göre yeni nesil ekipmanları kaldiramiyor
Bizim burda birinin var 4lü yaylı aldı kaldıramadı sonra 3 e düşürdü bilgin olsun diye söyledim

Hmm peki tumason da ortadan ikiye ayrılır diyolarda
50 dekar yerin varsa Tümosanı al dekar az zaten arıza fazla olmaz ortadan ikiye bölme genellikle şoför kaynaklı
Kalide düşük evet ama iyibir şoför elinde çok problem çıkarmaz parça konusunda en fazla iki gün sürer tahminim
50 dekar için fazla para bağlama oda olmadı eski TT 65 ler ondan al 4x4 arazini rahat işler sin arazi miktarı artarsa rahat satarsın değerinde geri başka birşey alırsın