new holland TT4 serisinin power satıl ve mekik kolu

TT4 serisinin power suhutle (nasıl yazılıyordu? :)) ve mekik kollu olanları varmış doğrumu?
Bir de mekik kolu olan debriyaja basarak mı ileri geri hareket ettiriliyor?

Memnunum şikayetim yok tavsiye ederim
TT4 ile tt arasında fark çok
fiyat farkı az
bence 4.50 bile olsa TT4
55 in yaptığını 50 de yapar [emoji4]

Tt4 serisi yerlinin ithali gibi düşünülebilir daha öncede yazıldı 4 piston olsa çok kullanışlı olurdu yine güzel tt mi yoksa tt4 mü daha iyi çekiyor bende merak ediyorum bizde tt65 var 2015 4 /8 li pulluk ile 1 seri ile ilk sürüm yapamıyor 4 piston olsa yapabilir

Tt4 serisi yerlinin ithali gibi düşünülebilir daha öncede yazıldı 4 piston olsa çok kullanışlı olurdu yine güzel tt mi yoksa tt4 mü daha iyi çekiyor bende merak ediyorum bizde tt65 var 2015 4 /8 li pulluk ile 1 seri ile ilk sürüm yapamıyor 4 piston olsa yapabilir
Sizin traktör o pulluğu nasıl cekemiyo anlayamadım. Ben 480 e 4/8 ünlü takıyorum hasattan sonra sürüm yaptım seri 1 ile cekiyo Tiger 55 te seri 1 ile çekiyo

Karadeniz'in toprağı sert 4x4 olduğu için patide yapamıyor mecburen takviyeye düşüyor td 75 ler bile buralarda ilk sürümleri 2/2 veya 2/3 ile ancak yapabiliyor bizim topraklar böyle

Tt4 serisi yerlinin ithali gibi düşünülebilir daha öncede yazıldı 4 piston olsa çok kullanışlı olurdu yine güzel tt mi yoksa tt4 mü daha iyi çekiyor bende merak ediyorum bizde tt65 var 2015 4 /8 li pulluk ile 1 seri ile ilk sürüm yapamıyor 4 piston olsa yapabilir[/

Sizin traktörde sıkıntı olabilir mi o pulluk çok küçük tt65 i 5 yıl kullandık 4/11 ile çok iyiydi çok nadir 4 takviyeye düşerdi (kırmızı toprağımız yok [emoji4])

Biz kırmızı soğan ekiyoruz. Çok fazla derin sürmek istemiyor. Toprağımız da yumuşak yapıya sahip daha çok kumlu. Belki de o yüzden öyle rahat çekebilir.

tt4 un sanzumanı case jx c serı ıle aynı dıye bılıyorum sadece motor farklı casede 4 tt 3 sorum su vıtes hızları dagılımı nasıl seri 1 4 takvıyeden hızlımı yavas mı tt ve newhollandlarda takvıye 4 serı 1 den serıdır 4 9 numara pulluk denedınız mı hıc

Bizde powershutle olan tt4.65 var 5li 9 nolu pullugu takviye 4 le sürüyor bazı yerlerde seri 1 le sürüyor motor daha 180 saat oldu açılınca vites farkedermi bilmiyorum motorun hiç bir yerini kurcalatmadim lda açılırsa 1 vites fazla çeker diyo tamirciler ama ben orjinallikten yanayım

Karadeniz'in toprağı sert 4x4 olduğu için patide yapamıyor mecburen takviyeye düşüyor td 75 ler bile buralarda ilk sürümleri 2/2 veya 2/3 ile ancak yapabiliyor bizim topraklar böyle
Onceki mesajda tt65 seri 1 de cekememe sebebini 3 pistona bulmuşsun. Td75 de takviyelerle sürüyormuş. Td nin 2\3 TT nin takviye 4 ten yavaş, Td 2\2 si TT nin takviye 3 ten yavaş. Td seri 1 TT nin nerdeyse takviye 4 gibi. Sizin topraklar sert bence de, TT65 hp 6 silindir olsa da bi yere kadar.

Bizde powershutle olan tt4.65 var 5li 9 nolu pullugu takviye 4 le sürüyor bazı yerlerde seri 1 le sürüyor motor daha 180 saat oldu açılınca vites farkedermi bilmiyorum motorun hiç bir yerini kurcalatmadim lda açılırsa 1 vites fazla çeker diyo tamirciler ama ben orjinallikten yanayım

Çok farkediyor 400-500 saat arası kendini gösteriyor motor bizimkisi 900 saatte
Ben de servise lda yı açalım iyi oluyormuş dedim yakıt artar dedi