PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
NEW HOLLAND TT55B ÖNERİR MİSİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mst uyk" data-source="post: 1210769" data-attributes="member: 76177"><p>Kafan rahat bir şekilde içinde hiç şüphe olmadan alabilirsin ama şunu belirtmek isterim ki TT55B ortadan vites olacak ortadan vites olanların viteslerine ve frenlerine kötü diyen adam zaten öylesine yaşıyordur ama yandan vites dersen ona eyvallah kötü ve çok sıkıntı çıkartıyor fren körükleri patlıyor vites kolu kırılıyor ben TT 55B kullandım 2008 den 2017 ye kadar patoz makinasına koştum balya makinasına koştum meyve bahçelerine koştum kuru tarım yaptım 10 sene içinde sadece bir kere fren balatası değiştirdim birde yağ filtre o kadar 2008 de sıfır aldım 41 bine 10 yıl kullandım 38 bine sattım altın gibidir ortadan vites tt 55 ler şuan galeride benim traktör niyetin varsa al ben kefilim 20 sene hiç arkana bakma ben balya makinasının 8066 aldım o yüzden verdim yoksa hala aklım tt 55 te ben sattığım halde kefilim bu traktöre beni asla bir gün olsun tarlada işten bırakmadı[ATTACH]24902[/ATTACH][ATTACH]24903[/ATTACH][ATTACH]24904[/ATTACH][ATTACH]24905[/ATTACH][ATTACH]24906[/ATTACH][ATTACH]24907[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mst uyk, post: 1210769, member: 76177"] Kafan rahat bir şekilde içinde hiç şüphe olmadan alabilirsin ama şunu belirtmek isterim ki TT55B ortadan vites olacak ortadan vites olanların viteslerine ve frenlerine kötü diyen adam zaten öylesine yaşıyordur ama yandan vites dersen ona eyvallah kötü ve çok sıkıntı çıkartıyor fren körükleri patlıyor vites kolu kırılıyor ben TT 55B kullandım 2008 den 2017 ye kadar patoz makinasına koştum balya makinasına koştum meyve bahçelerine koştum kuru tarım yaptım 10 sene içinde sadece bir kere fren balatası değiştirdim birde yağ filtre o kadar 2008 de sıfır aldım 41 bine 10 yıl kullandım 38 bine sattım altın gibidir ortadan vites tt 55 ler şuan galeride benim traktör niyetin varsa al ben kefilim 20 sene hiç arkana bakma ben balya makinasının 8066 aldım o yüzden verdim yoksa hala aklım tt 55 te ben sattığım halde kefilim bu traktöre beni asla bir gün olsun tarlada işten bırakmadı[ATTACH]24902._xfImport[/ATTACH][ATTACH]24903._xfImport[/ATTACH][ATTACH]24904._xfImport[/ATTACH][ATTACH]24905._xfImport[/ATTACH][ATTACH]24906._xfImport[/ATTACH][ATTACH]24907._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
NEW HOLLAND TT55B ÖNERİR MİSİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt