PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Hollanda 01.01.2019 Güncel Fiyat Listesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FEBRUCCİNİ" data-source="post: 1256679" data-attributes="member: 36784"><p>Evet İslam hukuku her şekilde modern hukukun önündedir.mesela şuf'a (komşuluk)hakkı vardır.örn:ben senin komşunum ve tarlamız yan yana ben sana değilde başka birine senin önerdiğin fiyata satsam kadıya gidersin ve geçerli bi sebebim yoksa parasını ödeyip ondan alabilirsin.</p><p>Ayrıca kadınlar gündelik hayatta çok basit şeylerde bile nefsani arzularıyla karar verirler. Bundan örtürü boşanma hakkı erkeğe verilmiştir.kadın geçerli bir sebebi olmadan ve kadıya gitmeden boşanamaz.evlenirken neseb olarak erkeğin kadından üstün olması daha uygundur der islam kitapları.miras hukuku vs. Kadınları biraz baskılar baskılamassa günümüzdeki gibi olur.</p><p>Aile meselelerine girmek istemiyorum ama çifçilerin 3.sınıf insan muamelesi gördüğü ülkede siz eşitlikten bahsedin ki erkekler bile eşit değil.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FEBRUCCİNİ, post: 1256679, member: 36784"] Evet İslam hukuku her şekilde modern hukukun önündedir.mesela şuf'a (komşuluk)hakkı vardır.örn:ben senin komşunum ve tarlamız yan yana ben sana değilde başka birine senin önerdiğin fiyata satsam kadıya gidersin ve geçerli bi sebebim yoksa parasını ödeyip ondan alabilirsin. Ayrıca kadınlar gündelik hayatta çok basit şeylerde bile nefsani arzularıyla karar verirler. Bundan örtürü boşanma hakkı erkeğe verilmiştir.kadın geçerli bir sebebi olmadan ve kadıya gitmeden boşanamaz.evlenirken neseb olarak erkeğin kadından üstün olması daha uygundur der islam kitapları.miras hukuku vs. Kadınları biraz baskılar baskılamassa günümüzdeki gibi olur. Aile meselelerine girmek istemiyorum ama çifçilerin 3.sınıf insan muamelesi gördüğü ülkede siz eşitlikten bahsedin ki erkekler bile eşit değil. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
New Hollanda 01.01.2019 Güncel Fiyat Listesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt