Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum
atılgan aysul 27.11.2013 #2 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum güzel paylaşım toprak yumşakmış. sıfır alaborayla 250 dönüm Ayçiçek yeri sürdüm malzeme bitti çok sertti
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum güzel paylaşım toprak yumşakmış. sıfır alaborayla 250 dönüm Ayçiçek yeri sürdüm malzeme bitti çok sertti
Mehmet Cömert 27.11.2013 #3 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum kolay gelsin hacı
YUSUFTUYLUOGLU 27.11.2013 #4 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Güzel paylaşım. . Öndeki aparat iyi düşünülmüş.
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Güzel paylaşım. . Öndeki aparat iyi düşünülmüş.
S saruhan1975 27.11.2013 #5 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Makina kaçlık? sanki 230 gibi
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Makina kaçlık? sanki 230 gibi
D demir45 27.11.2013 #6 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Plakalar açık kalmış hacı abi.. Kolay gelsin..
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Plakalar açık kalmış hacı abi.. Kolay gelsin..
özece tarım 27.11.2013 #7 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum güzel paylaşım hacım .
Ç Çağrı 27.11.2013 #8 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Güzel paylaşım abi eline sağlık alabora da bu iş için ideal tek seferde temizliyo sapları
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Güzel paylaşım abi eline sağlık alabora da bu iş için ideal tek seferde temizliyo sapları
GENÇ EYMIRLİ 27.11.2013 #9 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum kolay gelsin hacı abi hangi vitesle sürüyorsun
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum kolay gelsin hacı abi hangi vitesle sürüyorsun
Muhammet koyuncu 27.11.2013 #10 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Kolay gelsin hacı abi hangi vitesle sürdün
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Kolay gelsin hacı abi hangi vitesle sürdün
A agrolux75 27.11.2013 #11 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Kolay gelsin abi güzel paylaşım
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Kolay gelsin abi güzel paylaşım
omerfarukkoc 27.11.2013 #12 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Kolay Gelsin Hacı Abi. Motorun Önündeki Demir Güzel Olmuş
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Kolay Gelsin Hacı Abi. Motorun Önündeki Demir Güzel Olmuş
R rocky 27.11.2013 #13 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Kolay gelsin abi. Bizim buralarda pek yapan olmaz böyle.
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Kolay gelsin abi. Bizim buralarda pek yapan olmaz böyle.
alipasalierkan 27.11.2013 #14 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Güzel paylaşım. Kolay gelsin. Öndeki demir iyi olmuş. Bizim burada o kadar alçak yapamıyoruz. Anlıklara kakılıyor...
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Güzel paylaşım. Kolay gelsin. Öndeki demir iyi olmuş. Bizim burada o kadar alçak yapamıyoruz. Anlıklara kakılıyor...
T Trakya59 27.11.2013 #15 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum olucak bunlara ciguli 2yle bi küptülicen temizz
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum olucak bunlara ciguli 2yle bi küptülicen temizz
hacimmet 28.11.2013 #16 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar alabora 230 luk,90 lık için 265 alacağız ,öndeki aparat olmassa traktörün altını tahrip ediyor
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar alabora 230 luk,90 lık için 265 alacağız ,öndeki aparat olmassa traktörün altını tahrip ediyor
tokmakcı 28.11.2013 #17 Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum kolay gelsin mehmet abi , alaborayı çok kullanıyorsunuz , L bıçak birde taban yapmıyormu , patlatma da kullanmıyorsunuz sanırım ..
Ynt: Newholand TT55 ve Hisarlar Alabora İle Ayçiçek Saplarını Kırıyorum kolay gelsin mehmet abi , alaborayı çok kullanıyorsunuz , L bıçak birde taban yapmıyormu , patlatma da kullanmıyorsunuz sanırım ..