PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Newholland td90d den gelen bu ses normal mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İskenderSacan" data-source="post: 1277418" data-attributes="member: 22226"><p>Geçmiş olsun.Öncedende bu tip sorunlarla karşılaşan biri olarak sorun shıttle be debriaj ın yağ merkezinde.eğer shuttle varsa.aynı sorun ikinci caseyi aldığımızda karşılaştık motor daha sıfır soğukken bir sıkıntı yok ancak motor tam ısındığında shuttle ı boşa aldığımzda arkadan borular vasıtasıyla bu sesi duzenli olarak kesmeden yapıyordu.bir çok usta getirdim kimse bulamadı en son Trakya karataş iyi bi usta yolladı sağolsun o tek seferde buldu.yağ merkezinin içinde yanılmıyorsam ikitane valf var biri shuttle diğeri denriaj shuttle boşa alımdığında valf yerine tam oturmuyor ve basınçlada bu sesi yapıyprdu titiz biri oldupum için bende kafaya takmıştım satmayı bile düşündük çok şükür çözdük ozamanlar.şuan 4bin saatte maşallah hiç bir sorunu yok.muhtemelen aynı durum garantisi devam ediyorsa gecikmeden değiştir.bişey yok diyen ustalara msj ı okutabilirsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İskenderSacan, post: 1277418, member: 22226"] Geçmiş olsun.Öncedende bu tip sorunlarla karşılaşan biri olarak sorun shıttle be debriaj ın yağ merkezinde.eğer shuttle varsa.aynı sorun ikinci caseyi aldığımızda karşılaştık motor daha sıfır soğukken bir sıkıntı yok ancak motor tam ısındığında shuttle ı boşa aldığımzda arkadan borular vasıtasıyla bu sesi duzenli olarak kesmeden yapıyordu.bir çok usta getirdim kimse bulamadı en son Trakya karataş iyi bi usta yolladı sağolsun o tek seferde buldu.yağ merkezinin içinde yanılmıyorsam ikitane valf var biri shuttle diğeri denriaj shuttle boşa alımdığında valf yerine tam oturmuyor ve basınçlada bu sesi yapıyprdu titiz biri oldupum için bende kafaya takmıştım satmayı bile düşündük çok şükür çözdük ozamanlar.şuan 4bin saatte maşallah hiç bir sorunu yok.muhtemelen aynı durum garantisi devam ediyorsa gecikmeden değiştir.bişey yok diyen ustalara msj ı okutabilirsin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Newholland td90d den gelen bu ses normal mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt