PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
NH TL100A yazılım atan servis ? veya beyin bağlantısı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hrt_İsmAlat" data-source="post: 1399623" data-attributes="member: 79403"><p>Merhabalar Edirne'den yazıyorum.</p><p> Traktörde geri besleme olmadan akü sökümü sonucu elektriksiz kalan beyin, kendini korumaya aldı onu eski haline getirmek istiyorum ayrıca km/h kalibrasyonu da bozuktu gerçekçi hız değerini göstermiyordu onu da düzeltmek istiyorum. </p><p> Sanırım tekrar yazılım yapılması gerekiyor veya en azından bilgisayara bağlanıp hata ayıklaması yapılması gerekiyor. Trakya bölgesinde traktör beynine güncelleme attıran veya fabrika ayarlarına geri döndüren çok donanımlı servis bilen yardımcı olabilir mi ?</p><p></p><p>Böyle bir sorunu tecrübe eden varsa da yardımcı olabilirse sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hrt_İsmAlat, post: 1399623, member: 79403"] Merhabalar Edirne'den yazıyorum. Traktörde geri besleme olmadan akü sökümü sonucu elektriksiz kalan beyin, kendini korumaya aldı onu eski haline getirmek istiyorum ayrıca km/h kalibrasyonu da bozuktu gerçekçi hız değerini göstermiyordu onu da düzeltmek istiyorum. Sanırım tekrar yazılım yapılması gerekiyor veya en azından bilgisayara bağlanıp hata ayıklaması yapılması gerekiyor. Trakya bölgesinde traktör beynine güncelleme attıran veya fabrika ayarlarına geri döndüren çok donanımlı servis bilen yardımcı olabilir mi ? Böyle bir sorunu tecrübe eden varsa da yardımcı olabilirse sevinirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
NH TL100A yazılım atan servis ? veya beyin bağlantısı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt