PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
nh tt55 mi kubota mk5000 mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="merdumgiriz" data-source="post: 1303218" data-attributes="member: 85336"><p>hocam zaten babam yakıttan dolayı pek sıcak bakmıyor. 65 hp ile girersek adam bir ay sonra satar o traktorü. alıştıra alıştıra gidelim istiyorum. 240lıkla tt55ler arasında sanırım %30 civarı yakıt farkı varmış. hani ileride isterse 65 hp'ye o zaman geçiş yaparız.</p><p></p><p>yıllardır yağmur çamur soguk sıcak demeden çalışıyor adam. istiyorum ki artık kabinli bir traktörde bunlara maruz kalmasın, ne bileyim mesela keşen yapınca paletleri sökme derdi olmasın. yani güçten ziyade öncelik bunlar. nh'nin ikinci el piyasası daha bir oturmuş sanki, kubota biraz daha yeni gibi. fakat kubotayı nh'den daha sağlam diyorlar, bundan dolayı bir kararsızlık yaşıyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="merdumgiriz, post: 1303218, member: 85336"] hocam zaten babam yakıttan dolayı pek sıcak bakmıyor. 65 hp ile girersek adam bir ay sonra satar o traktorü. alıştıra alıştıra gidelim istiyorum. 240lıkla tt55ler arasında sanırım %30 civarı yakıt farkı varmış. hani ileride isterse 65 hp'ye o zaman geçiş yaparız. yıllardır yağmur çamur soguk sıcak demeden çalışıyor adam. istiyorum ki artık kabinli bir traktörde bunlara maruz kalmasın, ne bileyim mesela keşen yapınca paletleri sökme derdi olmasın. yani güçten ziyade öncelik bunlar. nh'nin ikinci el piyasası daha bir oturmuş sanki, kubota biraz daha yeni gibi. fakat kubotayı nh'den daha sağlam diyorlar, bundan dolayı bir kararsızlık yaşıyoruz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
nh tt55 mi kubota mk5000 mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt