NOHUT EKİMİNE BAŞLADIK

geçen sene 95di bir ara sonra 120 oldu şimdide 160 olmuş işallah nohut fiyatlarıda aynı istikrarla artar pehhh... bu memlekette yapılacak en iyi iş yatmak aslında devlet bakıyor çalışanların sırtından.
 

kahta mı bizim biçerdöver var bu hersene adıyamana gelir bu sene kahtada da yer tuttu babam geçenlerde gitmişti bi tanıdık vasıtasıyla yoksa sizmisiniz bereketli olsun inşallah
 
Ekime devam ediyoruz

46a2322373e1e0fde543ae65901da903.jpg
 
bereketli olsun.hocam ekin mibzeriyle ekim yapacağız bizde bir kısım bize bir delik açık bir delik kapalı ek diyor diğer kısım ise hiç kapatmadan ek diyor sence hangi ekim tarzı doğru olur?
 

Nohut mubzeri sıra arası 20cm ekin mupzeti 14cm , 14 olursa çok sık kapatınca 28 oluyo oda çok geniş oluyo ondan önemlisi ekin mubzeri derine ekemiyor fazla
 

Benzer Konular


Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt