PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Nohut Fiyatı TMO ( Hayal Kırıklığı)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1335738" data-attributes="member: 59451"><p>Ben nohut ekmeyeli yıllar oldu, epey ekmedim sonra 2010 yılında kazara ektim oda bana yardım eden komşu ekelim dedi kırmadım onada banada ektik, bişey beklediğimden değildi yani, zaten tövbeliydim, o yılı kurtardı ama böyle bir ürün para eder kazanırım diyerek üretici umutlanmasın işin özü budur, çünkü tarım politikası yok ürünlerin fiyat istikrarı yok, bakın bu terim ikdisadi bir terimdir üretici anlamaz ama üretici için hayatidir bu fiyat istikrarı meselesi...</p><p></p><p> Ürünlerin dışarıda sübvansiyeli düşük fiyatlarını burada oluşturmak için getirip burada ucuz fiyata piyasaya sürmek, hem üreten ülkenin fazlalığını işe yaratarak onu kurtarmak, hemde içeride gürültü çıkmasın diye gıda ürünlerini ucuzlatmak, işte bu en kolay çözümün ülkemizde tek zarar edeni var oda sesi inaneyet çıkmayacak olan üreticidir.</p><p></p><p> Hayal kırıklığı yaşaya yaşaya öğrenir üretici ama kaç para eder bu bilgi? zarardan başka bir işe yaramaz...</p><p></p><p> peki düzelirmi bu durum</p><p></p><p> hiçbirzaman düzelmez... çünkü geliri düşük geçinmek karnı doymak durumunda olan o kadar büyük bir nüfus varki ülkemizde, düşünün emekli maaşı ortalaması 350 Euro, yani avrupada 2 bin Euro dan aşağı değil bu rakam, bu nüfusun karnı ucuz doymak zorunda kardeşim bunun yoluda üreticinin malı para etmemelidir, aracı kazanabilir onu geçiniz...</p><p></p><p>sonuçta dönem dönem bazı ürünleri ekme dikme furyası oluyor, bu tip furyalarda kazanan görmedim, zarar etmeden yırtarsa o üretici şanslıdır...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1335738, member: 59451"] Ben nohut ekmeyeli yıllar oldu, epey ekmedim sonra 2010 yılında kazara ektim oda bana yardım eden komşu ekelim dedi kırmadım onada banada ektik, bişey beklediğimden değildi yani, zaten tövbeliydim, o yılı kurtardı ama böyle bir ürün para eder kazanırım diyerek üretici umutlanmasın işin özü budur, çünkü tarım politikası yok ürünlerin fiyat istikrarı yok, bakın bu terim ikdisadi bir terimdir üretici anlamaz ama üretici için hayatidir bu fiyat istikrarı meselesi... Ürünlerin dışarıda sübvansiyeli düşük fiyatlarını burada oluşturmak için getirip burada ucuz fiyata piyasaya sürmek, hem üreten ülkenin fazlalığını işe yaratarak onu kurtarmak, hemde içeride gürültü çıkmasın diye gıda ürünlerini ucuzlatmak, işte bu en kolay çözümün ülkemizde tek zarar edeni var oda sesi inaneyet çıkmayacak olan üreticidir. Hayal kırıklığı yaşaya yaşaya öğrenir üretici ama kaç para eder bu bilgi? zarardan başka bir işe yaramaz... peki düzelirmi bu durum hiçbirzaman düzelmez... çünkü geliri düşük geçinmek karnı doymak durumunda olan o kadar büyük bir nüfus varki ülkemizde, düşünün emekli maaşı ortalaması 350 Euro, yani avrupada 2 bin Euro dan aşağı değil bu rakam, bu nüfusun karnı ucuz doymak zorunda kardeşim bunun yoluda üreticinin malı para etmemelidir, aracı kazanabilir onu geçiniz... sonuçta dönem dönem bazı ürünleri ekme dikme furyası oluyor, bu tip furyalarda kazanan görmedim, zarar etmeden yırtarsa o üretici şanslıdır... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Nohut Fiyatı TMO ( Hayal Kırıklığı)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt