PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Nohut Fiyatı TMO ( Hayal Kırıklığı)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cihan51" data-source="post: 1335857" data-attributes="member: 73997"><p>Profilinize baktım ankara kalecik yazıyor iç anadolu bölgesinde 300 kg gibi bi verimi kıraç araziden her yıl alabilmek gerçekten büyük başarı.</p><p>Ben de nigdede nohut ekiyorum geçen yıl tarlaları güzden sürdük baharda ot geldi kaz ayağıyla tekrar sürdük mibzerle ekim yaptık gübresini artık çıkış sonrası amino asit combi map uyguladık yapraktan ama verim alamadık ortalama 80 kg civarı verim oldu </p><p>Başka bölgeler için bisey diyemem ama iç anadolu bölgesinin yağış ortalaması düşük ortalama 100 150 kg verim çok iyidir 300 kiloyu anca sulu tarlalardan alabilirsiniz yada 20 yılda bir çok yağışlı bi yıl denk gelirse alınabilir sonuçta bakım önemli ama en önemlisi yağış su olmadan bisey olmaz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cihan51, post: 1335857, member: 73997"] Profilinize baktım ankara kalecik yazıyor iç anadolu bölgesinde 300 kg gibi bi verimi kıraç araziden her yıl alabilmek gerçekten büyük başarı. Ben de nigdede nohut ekiyorum geçen yıl tarlaları güzden sürdük baharda ot geldi kaz ayağıyla tekrar sürdük mibzerle ekim yaptık gübresini artık çıkış sonrası amino asit combi map uyguladık yapraktan ama verim alamadık ortalama 80 kg civarı verim oldu Başka bölgeler için bisey diyemem ama iç anadolu bölgesinin yağış ortalaması düşük ortalama 100 150 kg verim çok iyidir 300 kiloyu anca sulu tarlalardan alabilirsiniz yada 20 yılda bir çok yağışlı bi yıl denk gelirse alınabilir sonuçta bakım önemli ama en önemlisi yağış su olmadan bisey olmaz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Nohut Fiyatı TMO ( Hayal Kırıklığı)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt