PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Nohut Fiyatı TMO ( Hayal Kırıklığı)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci41" data-source="post: 1335897" data-attributes="member: 77055"><p>1. Bayern hiram80 ile tohumu ilaçlarim 100kg nohut için 1-2kg su kullaniyorum.( pahali diye ma Ergin ziraat mancozeb datar genellikle)</p><p>2. ekerken 12-14 dap 17-18 kg nohut tohumu ile ekiyorum.</p><p>3. Ektikten sonra 1-2 gun icinde Bayern Merlin flexx dekara 20 ml gelecek sekilde atiyoruz. ( neden 25 degil 20 ml attigimizi Bayern in ziraat ,uhendisine sorabilirsin yada Kalecikteki Ergin ziraat e sorup ogrenebilirsin.</p><p>altta merlin flexx brosuru Ben yazmadim bayern firmasinin orjinal brosuru)</p><p>4. Nohut 10-15 cm olunca 1. Ust gubreleme Bayern Pomarsol forte 80 WP ilaci + fosforlu iyi bir sivi yaprak gubresi + combi + dekara 30 litrenin ustunde gelecek sekilde su hatta hektas veya baska firmalarin zirast muhendislerini ararsan daha da fazla dm su atta doyebilirler.</p><p>600 lt holderle 20 dm nohut ilacliyoruz. Hatta bugdayda daha az dm.</p><p>5. Biz ailecek usenmeden Bayern merlin flexx te atsan hatta Bayern challenge 600 de atsan Ot ( kekre, yabani ) oluyor.</p><p>Bizde Otlari yoluyoruz. `Senin vaktin veya gucun olmayabilir.`</p><p>Yukarida yazdigim gibi biz hatta rahmetli dedem köyun ilk muhtari TOPRAK ASIGIYIZ...</p><p>Bu senin gorusune de saygi duyarim.</p><p>6. Yagmurun durumuna gore çiçek açmista olabilir olmayabilir de o artik Allah`a kalmis,</p><p>Hektas Altis - combi - istersen fosforlu gubre yada - aminoasit Doga Tarim in Colostrum u - Yine Hektas in Sinek ilaci</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci41, post: 1335897, member: 77055"] 1. Bayern hiram80 ile tohumu ilaçlarim 100kg nohut için 1-2kg su kullaniyorum.( pahali diye ma Ergin ziraat mancozeb datar genellikle) 2. ekerken 12-14 dap 17-18 kg nohut tohumu ile ekiyorum. 3. Ektikten sonra 1-2 gun icinde Bayern Merlin flexx dekara 20 ml gelecek sekilde atiyoruz. ( neden 25 degil 20 ml attigimizi Bayern in ziraat ,uhendisine sorabilirsin yada Kalecikteki Ergin ziraat e sorup ogrenebilirsin. altta merlin flexx brosuru Ben yazmadim bayern firmasinin orjinal brosuru) 4. Nohut 10-15 cm olunca 1. Ust gubreleme Bayern Pomarsol forte 80 WP ilaci + fosforlu iyi bir sivi yaprak gubresi + combi + dekara 30 litrenin ustunde gelecek sekilde su hatta hektas veya baska firmalarin zirast muhendislerini ararsan daha da fazla dm su atta doyebilirler. 600 lt holderle 20 dm nohut ilacliyoruz. Hatta bugdayda daha az dm. 5. Biz ailecek usenmeden Bayern merlin flexx te atsan hatta Bayern challenge 600 de atsan Ot ( kekre, yabani ) oluyor. Bizde Otlari yoluyoruz. `Senin vaktin veya gucun olmayabilir.` Yukarida yazdigim gibi biz hatta rahmetli dedem köyun ilk muhtari TOPRAK ASIGIYIZ... Bu senin gorusune de saygi duyarim. 6. Yagmurun durumuna gore çiçek açmista olabilir olmayabilir de o artik Allah`a kalmis, Hektas Altis - combi - istersen fosforlu gubre yada - aminoasit Doga Tarim in Colostrum u - Yine Hektas in Sinek ilaci [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Nohut Fiyatı TMO ( Hayal Kırıklığı)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt