PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Nohut Fiyatı TMO ( Hayal Kırıklığı)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaleciki06" data-source="post: 1335959" data-attributes="member: 83816"><p>Konu başlığı ne bu çocuğun yazdığı ne ben bişi anlamadım karkin köyü dediği toplam arazisi 4 bin dönüm civarı toplam arazisi benim yıllık ektiğim yer 2 bin dönüm ortalama ben nohut fiyatı diyorum bebe traktör aldikta Ekipman aldikta ilaç attikta yok dönümden şu kadar aldikta ben fiyat diyorum kekresini aldikta şimdi ben buna ne deyim 300 kg alıyormuş kalecikte dönümden 300 kg kiraçtan aldım diyen yalancıdır mufteridir alamaz kimse alamaz olmaz çünkü bebeye yazma dedikçe yazıyor TM ne alırsan al dönümden mevzu bu değil mevzu fiyat sana böyle bir soru sorulmadi traktörü kimden aldın diye sorulmadı gelde mübarek gün sunlarla muhatap ol sinirlenme sonrada günaha girme yazma kaalrdesim konu kapandı yazma istersen 1 ton al mevzu bu değil önce konuyu anla konumuz fiyat</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaleciki06, post: 1335959, member: 83816"] Konu başlığı ne bu çocuğun yazdığı ne ben bişi anlamadım karkin köyü dediği toplam arazisi 4 bin dönüm civarı toplam arazisi benim yıllık ektiğim yer 2 bin dönüm ortalama ben nohut fiyatı diyorum bebe traktör aldikta Ekipman aldikta ilaç attikta yok dönümden şu kadar aldikta ben fiyat diyorum kekresini aldikta şimdi ben buna ne deyim 300 kg alıyormuş kalecikte dönümden 300 kg kiraçtan aldım diyen yalancıdır mufteridir alamaz kimse alamaz olmaz çünkü bebeye yazma dedikçe yazıyor TM ne alırsan al dönümden mevzu bu değil mevzu fiyat sana böyle bir soru sorulmadi traktörü kimden aldın diye sorulmadı gelde mübarek gün sunlarla muhatap ol sinirlenme sonrada günaha girme yazma kaalrdesim konu kapandı yazma istersen 1 ton al mevzu bu değil önce konuyu anla konumuz fiyat [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Nohut Fiyatı TMO ( Hayal Kırıklığı)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt