Arkadaslar bu kredisini ödemeyip geciktirenlere sizce ne yapilabilir bence devlet 6 ayda almalı yoksa piyasayida batirip duruyorlar
Bizim bölgemizde 15-16 derecelik sıcaklık 10 gün daha böyle devam ederse ekinler aşırı boylanmadan ya ağır kış şartlarına karşı çürüyecek,ya da 1 aya kadar başak verecek.
Önümüzdeki 10-15 gün çok kritik. Allaha dua ediyoruz ki bir soğuk gelsin de ekinleri biraz terbiye etsin.
Her şeye rağmen yukarıda ki 2 ihtimalden biri olursa mecburen 20 bin liralık borcu erteleyeceğim.
Arkadaslar ben normal olarak afetzedeye ne deyim adam magdur ama sanki memleketinizde aldigi krediyle pavyon pavyon gezip para yiyen yok mu gercekten benim memleketimde mal pazarinda bu tür insanlardan o kadar cok ki anlatamam bu tur insanlar gidiyor vatandasi da dolandiriyor daha bir cok is devlet parayi veriyor git hayvan al diyor adam baska biseye para veriyor ondan sonra batiyor ne deyim ayrica benim ziraate borcum yok yani once odeyip sonra ertelenmedi ama sunu soyleyim cok calisiyorum ve bi is yapacagim zaman 100 kere dusunuyorum