PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Okuu!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yeniçifci" data-source="post: 1377972" data-attributes="member: 90361"><p>Sanırım şahsıma ait yukarıda yazılı cümlelerin tamamını okumadan bu cümleleri kurmuşsunuz Ben yanlış değerlendirmişim ve yukarıda da belirttiğim gibi bu yanlıs değerlendirmemin de farkına varmışım. Emin olun ukalalık yapacak ne mizacım var ne konumum var. İşim gereği yapacağım son seydir her neyse durumu yanlıs anlamıs olmam ve bu formu diğer formlar gibi algılamam yanı yaş aralıgı daha geniş ve kafasına göre bi şeyler yazan bilse de bilmesede konusan insanlar toplulugu sanmam bu benim hatam eywallah forum gayet nezih ve olgun insanların bulunduğu bir yermiş. Ha işin diğer boyutuna gelirsek de emin ol ki kardesim senin şu yukarıda kullandıgın cümleler ukalalıgın sözlükteki yerini temsil ediyo anlatabildiysem ne mutlu bana</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yeniçifci, post: 1377972, member: 90361"] Sanırım şahsıma ait yukarıda yazılı cümlelerin tamamını okumadan bu cümleleri kurmuşsunuz Ben yanlış değerlendirmişim ve yukarıda da belirttiğim gibi bu yanlıs değerlendirmemin de farkına varmışım. Emin olun ukalalık yapacak ne mizacım var ne konumum var. İşim gereği yapacağım son seydir her neyse durumu yanlıs anlamıs olmam ve bu formu diğer formlar gibi algılamam yanı yaş aralıgı daha geniş ve kafasına göre bi şeyler yazan bilse de bilmesede konusan insanlar toplulugu sanmam bu benim hatam eywallah forum gayet nezih ve olgun insanların bulunduğu bir yermiş. Ha işin diğer boyutuna gelirsek de emin ol ki kardesim senin şu yukarıda kullandıgın cümleler ukalalıgın sözlükteki yerini temsil ediyo anlatabildiysem ne mutlu bana [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Okuu!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt