PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ön lastiğin fazla aşınma sebepleri.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="h.ilerigiden" data-source="post: 1377140" data-attributes="member: 77624"><p>bu arada MB 800 75 BG</p><p>MB 900 90 BG turbo</p><p>MB 1000 95 BG 6 silindir</p><p></p><p>ormanda çalışan bir arkadaşımız vardı MB 1100 kullanan ismi arap... diye tam hatırlayamadım kusura bakmasın. onun ile MB 1100 ben turbolu demiştim. o ise ben öyle bilmiyorum turbosuz diye büyük bir incelik göstedi. hakkını helal etsin.</p><p>MB 1100 110 BG turbosuz 6 silindir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h.ilerigiden, post: 1377140, member: 77624"] bu arada MB 800 75 BG MB 900 90 BG turbo MB 1000 95 BG 6 silindir ormanda çalışan bir arkadaşımız vardı MB 1100 kullanan ismi arap... diye tam hatırlayamadım kusura bakmasın. onun ile MB 1100 ben turbolu demiştim. o ise ben öyle bilmiyorum turbosuz diye büyük bir incelik göstedi. hakkını helal etsin. MB 1100 110 BG turbosuz 6 silindir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ön lastiğin fazla aşınma sebepleri.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt