!!!öneri!! Lokma takımı önerisi

Köyde kullanmaya lokma takımı arıyorum hangi markayı tercih etmeliyim 500 TL civarı bi param var izeltaş rico var onlar biraz daha pahalı biraz daha uyguna ne alabilirim 8 den 32 ye kadar olması lazım dipnot: demir kutusu olacak

Köyde kullanmaya lokma takımı arıyorum hangi markayı tercih etmeliyim 500 TL civarı bi param var izeltaş rico var onlar biraz daha pahalı biraz daha uyguna ne alabilirim 8 den 32 ye kadar olması lazım dipnot: demir kutusu olacak
Bende alman malı ismi germany yazıyo sadice 22 ye kadar var 15 senedir kullanıyorum sac kutulu üzerinide 2.el satan satıcılardan alıyorum kaliteli denk geldimi şuan hepsinden 2ser takım yaptım

Bende 10 senedir rico var
Siyah sac içinde
Sadece cırcırlı bozuldu onuda söküp temizleyip yeniden dizdim süper çalışıyo
Tavsiye ederim (tabi aynı kalitede ise)

2011de aldım sıkıntısız kullanıyorum 10dan başlıyor 32ye kadar var bu sette rico marka

Resimler ve ekler

• 1_org_zoom-1.jpg
    1_org_zoom-1.jpg
    28.1 KB · Görüntüleme: 86
Alfa tech lokma takımı hem ucuz çok kaliteli kefilim köyde kaç kişi oldu aldık kullanıyoruz sağlam anahtar

Resimler ve ekler

• Screenshot_20210319-121611.png
    Screenshot_20210319-121611.png
    268.7 KB · Görüntüleme: 49
Baytec marka var hesaplı ve kaliteli 94 parçasını aldım ben geçen yıl 450 ₺ye bu yıl 650₺ civarı tavsiye ederim 4mmden 32 mm ye kadar var ayrıca alyan, yıldız, düz,tork anahtarları da var