Köyde kullanmaya lokma takımı arıyorum hangi markayı tercih etmeliyim 500 TL civarı bi param var izeltaş rico var onlar biraz daha pahalı biraz daha uyguna ne alabilirim 8 den 32 ye kadar olması lazım dipnot: demir kutusu olacak
Bende alman malı ismi germany yazıyo sadice 22 ye kadar var 15 senedir kullanıyorum sac kutulu üzerinide 2.el satan satıcılardan alıyorum kaliteli denk geldimi şuan hepsinden 2ser takım yaptımKöyde kullanmaya lokma takımı arıyorum hangi markayı tercih etmeliyim 500 TL civarı bi param var izeltaş rico var onlar biraz daha pahalı biraz daha uyguna ne alabilirim 8 den 32 ye kadar olması lazım dipnot: demir kutusu olacak
Alfa tech lokma takımı hem ucuz çok kaliteli kefilim köyde kaç kişi oldu aldık kullanıyoruz sağlam anahtarKöyde kullanmaya lokma takımı arıyorum hangi markayı tercih etmeliyim 500 TL civarı bi param var izeltaş rico var onlar biraz daha pahalı biraz daha uyguna ne alabilirim 8 den 32 ye kadar olması lazım dipnot: demir kutusu olacak
2.el satıcıları nerden buluyorsunBende alman malı ismi germany yazıyo sadice 22 ye kadar var 15 senedir kullanıyorum sac kutulu üzerinide 2.el satan satıcılardan alıyorum kaliteli denk geldimi şuan hepsinden 2ser takım yaptım
Seyyyar saticı oluyor pazar kenarlarina geliyorlar bizim buraya her hafta gelen biri var envayi ceşit malzeme oluyor yıldız anahtar cırcır anahtar baya takim dizdim ben2.el satıcıları nerden buluyorsun
İzeltassın 19 açık ağız anahtarı zamanla ağzını açtı (tahmini 3 yıl kullanım sonrası ) bayi anahtarı istedi fabrikaya gönderdiler üretim hatası olduğu tespit edilmiş komple takım hediye edildi...Alicaksan izeltas olacak adamlar malının arkasinda duruyor böyle seyler birkere alinir
bende bi durum yaşadım tereddüt etmeden kısa sürede değiştirdilerİzeltassın 19 açık ağız anahtarı zamanla ağzını açtı (tahmini 3 yıl kullanım sonrası ) bayi anahtarı istedi fabrikaya gönderdiler üretim hatası olduğu tespit edilmiş komple takım hediye edildi...