PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
'Organik Üretim Günleri Fuarı' açıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 701098" data-attributes="member: 41641"><p><span style="color: blue"><strong>'Organik Üretim Günleri Fuarı' açıldı</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>06 Mayıs 2013 Pazartesi 15:31</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Bosna Hersek ' in başkenti Saraybosna ' da, 16 üretici firmanın katılımıyla düzenlenen fuarda, çeşitli organik gıda maddeleri ile bitkisel ilaçlar sergileniyor.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>SARAYBOSNA- 'Organik Üretim Günleri Fuarı', Bosna Hersek ' in başkenti Saraybosna ' da açıldı.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Saraybosna Kantonu Organik Üreticileri Derneği tarafından Aliya İzzetbegoviç Meydanı ' nda düzenlenen fuara, Bosna Hersek ' in farklı kentlerinden 16 üretici firma katılıyor.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Fuar Koordinatörü Sanela Somo, fuarda üstün kaliteli organik gıda maddelerinin ve bitkisel ilaçların sergilendiğini belirtti.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Sağlıklı yaşam için sağlıklı ürün tüketiminin önemine işaret eden Somo, fuarda satışa sunulan tüm ürünlerin, halkın katkısız ve sağlıklı ürün teminine yönelik beklentilerini karşılayacak nitelikte olduğunu söyledi.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Fuara katılan firma temsilcilerinden Idriz Gerziç de halkın fuara büyük ilgi gösterdiğini ifade ederek, 'Saraybosna ' da tüketiciler ne istedikleri biliyor. Dolayısıyla biz de çok memnunuz' dedi.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Fuar, 8 Mayıs Çarşamba gününe kadar gezilebilecek.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 701098, member: 41641"] [color=blue][b]'Organik Üretim Günleri Fuarı' açıldı 06 Mayıs 2013 Pazartesi 15:31 Bosna Hersek ' in başkenti Saraybosna ' da, 16 üretici firmanın katılımıyla düzenlenen fuarda, çeşitli organik gıda maddeleri ile bitkisel ilaçlar sergileniyor. SARAYBOSNA- 'Organik Üretim Günleri Fuarı', Bosna Hersek ' in başkenti Saraybosna ' da açıldı. Saraybosna Kantonu Organik Üreticileri Derneği tarafından Aliya İzzetbegoviç Meydanı ' nda düzenlenen fuara, Bosna Hersek ' in farklı kentlerinden 16 üretici firma katılıyor. Fuar Koordinatörü Sanela Somo, fuarda üstün kaliteli organik gıda maddelerinin ve bitkisel ilaçların sergilendiğini belirtti. Sağlıklı yaşam için sağlıklı ürün tüketiminin önemine işaret eden Somo, fuarda satışa sunulan tüm ürünlerin, halkın katkısız ve sağlıklı ürün teminine yönelik beklentilerini karşılayacak nitelikte olduğunu söyledi. Fuara katılan firma temsilcilerinden Idriz Gerziç de halkın fuara büyük ilgi gösterdiğini ifade ederek, 'Saraybosna ' da tüketiciler ne istedikleri biliyor. Dolayısıyla biz de çok memnunuz' dedi. Fuar, 8 Mayıs Çarşamba gününe kadar gezilebilecek.[/b][/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
'Organik Üretim Günleri Fuarı' açıldı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt