PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Organomineral Gübre Kullanacağız Nasıldır Kullanan Varmı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EMINELCIN" data-source="post: 864062" data-attributes="member: 874"><p><strong>Ynt: Organomineral Gübre Kullanacağız Nasıldır Kullanan Varmı?</strong></p><p></p><p>herkes bilerek bilmeyerek yorumlar yapıyor ama işin özü şu 2 yıldır kullanan biri olarak söylüyorum ben hexaferm süper 8-21 kullanıyorum bu yıl timac ve entec ile kullanıp onlara göre daha iyi sonuç aldım fiyatı da öyle 2 2.5 değil tonunu 1100 tl den aldım .bu yılki buğday verim ortalaması 838 kg dır.max verim 930 kg dır.(1000 m2 den) bir de scam firmasının organomineral gübresi var onu deneyeceğim fakat çok pahalı 2750 tl tonu onun dışında hexaferm mükemmel .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EMINELCIN, post: 864062, member: 874"] [b]Ynt: Organomineral Gübre Kullanacağız Nasıldır Kullanan Varmı?[/b] herkes bilerek bilmeyerek yorumlar yapıyor ama işin özü şu 2 yıldır kullanan biri olarak söylüyorum ben hexaferm süper 8-21 kullanıyorum bu yıl timac ve entec ile kullanıp onlara göre daha iyi sonuç aldım fiyatı da öyle 2 2.5 değil tonunu 1100 tl den aldım .bu yılki buğday verim ortalaması 838 kg dır.max verim 930 kg dır.(1000 m2 den) bir de scam firmasının organomineral gübresi var onu deneyeceğim fakat çok pahalı 2750 tl tonu onun dışında hexaferm mükemmel . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Organomineral Gübre Kullanacağız Nasıldır Kullanan Varmı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt