PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Orman için traktör yokuşta çeken traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="azizask07" data-source="post: 1301843" data-attributes="member: 85213"><p>anladım hocam same tumosan landini johndeere bu markalardan baskası yaramaz gibi fiat olabilir ama eski modeller iş yapmaz gibi verim acisindan durmadan sorun cikarmasalar iyi saglam olursa neden olmasin.Massey demeyin 175lik var manevra kabiliyeti sıfır maseyler patanaj manyağı.bir orman isi yaptık bu yaz 700ster odun cekti john deere 2030a taktık zinciri sifir sıknti hic ariza vermedi.Babam gordu john deereyi orda john deere önceligimiz diyor.60bin butce iste markaları yazdım alacak oldugumzda cikan teklifleri yazarm buraya degerlendiririz.Suan bi fikir alisverisi yapıyoruz bu işte yeniyiz elbet bizden iyi bilen bu işle uğrasanlardan bilgi almak faydalı olur.Saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="azizask07, post: 1301843, member: 85213"] anladım hocam same tumosan landini johndeere bu markalardan baskası yaramaz gibi fiat olabilir ama eski modeller iş yapmaz gibi verim acisindan durmadan sorun cikarmasalar iyi saglam olursa neden olmasin.Massey demeyin 175lik var manevra kabiliyeti sıfır maseyler patanaj manyağı.bir orman isi yaptık bu yaz 700ster odun cekti john deere 2030a taktık zinciri sifir sıknti hic ariza vermedi.Babam gordu john deereyi orda john deere önceligimiz diyor.60bin butce iste markaları yazdım alacak oldugumzda cikan teklifleri yazarm buraya degerlendiririz.Suan bi fikir alisverisi yapıyoruz bu işte yeniyiz elbet bizden iyi bilen bu işle uğrasanlardan bilgi almak faydalı olur.Saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Orman için traktör yokuşta çeken traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt