PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
orta kolun pulluğa bağlantı delikleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozgur..." data-source="post: 1408810" data-attributes="member: 86226"><p>merhaba. pullugun orta kol için 2 adet baglanti deliği var. Sanırım bu deliklerin secimine göre pulluklar orta koldan moment alip, traktöre az veya fazla hassasiyet yaptiriyorlar. Taşlık yerde fazla hassasiyet, sert toptak ve zor pullugun battigi yerde düşük hassasiyet ihtiyacına göre seçim yapilarak uygun delik seçiliyor. dediklerim yanlışta olabilir.</p><p>farkli kisilere sordum hepsi farkli soyledi. alpler ve ünlünün videolarina baktim onlar ise ust deligi kullanin diyor. tekrarliyayim, orta kolun traktore bağlantısından değil de pulluga olan baglantisinda hangi delik ne zaman kullanılıyor?</p><p>yada traktorun modeline göre pulluk topraga battığında orta kolu düz olacak sekildeki deliğe mi takılıyor?</p><p>simdiden teşekkürler...</p><p>not: merak edene resimdeki alpler 3 lu 18 numara trakya tipi pulluktur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozgur..., post: 1408810, member: 86226"] merhaba. pullugun orta kol için 2 adet baglanti deliği var. Sanırım bu deliklerin secimine göre pulluklar orta koldan moment alip, traktöre az veya fazla hassasiyet yaptiriyorlar. Taşlık yerde fazla hassasiyet, sert toptak ve zor pullugun battigi yerde düşük hassasiyet ihtiyacına göre seçim yapilarak uygun delik seçiliyor. dediklerim yanlışta olabilir. farkli kisilere sordum hepsi farkli soyledi. alpler ve ünlünün videolarina baktim onlar ise ust deligi kullanin diyor. tekrarliyayim, orta kolun traktore bağlantısından değil de pulluga olan baglantisinda hangi delik ne zaman kullanılıyor? yada traktorun modeline göre pulluk topraga battığında orta kolu düz olacak sekildeki deliğe mi takılıyor? simdiden teşekkürler... not: merak edene resimdeki alpler 3 lu 18 numara trakya tipi pulluktur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
orta kolun pulluğa bağlantı delikleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt