PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ot biçme makinesi önerileri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 1423076" data-attributes="member: 26155"><p>Taşlı yerlerde iş görür.,</p><p>Zipka Ve bıçaktan oluşan modelini kullanıyoruz,</p><p>Marka olarak,süpertar ve gaspardo,</p><p>Supertar çok sağlam,</p><p>4 saatte bir yağlama iyi olur,</p><p>Bıçağı kesmeyen kör makinenin zorlanılması,ömrünü bitirir.</p><p></p><p>Burnun bir yere takarsanız,asla kolları kaldırmayın.</p><p>Geri çıkıp,kurtarıp öyle devam edin.</p><p>Kolları tamamen yere bırakmayın.</p><p>Ya e-lift ile yada gergi zinciri ile makine yere oturduktan sonra sabitleyin.</p><p>Tamburlu ile yarı yarıya mazot yakar,</p><p>Daha hızlı biçer.</p><p></p><p>Yatmış otları,makinenin ağzını biraz yere doğru(orta koldan kısaltarak)ayarlayın,yapışmış otları,kaldırıp biçer.</p><p></p><p>Otlar sıralı yerde olduğu için daha çabuk kurur.</p><p></p><p>Taşlı yerlerde,yine orta kolu uzatarak,biraz burnunu yerden kaldırın. Makine taşlara aldırış etmez,</p><p>Yer taşı olan yerleri bile biçer.</p><p></p><p>Sigortasına dikkat edin,</p><p>Zorlanıp veya bir yere takılıp atarsa,hemen durun(anında)</p><p></p><p>Bu makinelerde uzmanlaşırsanız,</p><p>Başka birşey kullanmazsınız,</p><p></p><p>Selamlar herkese.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 1423076, member: 26155"] Taşlı yerlerde iş görür., Zipka Ve bıçaktan oluşan modelini kullanıyoruz, Marka olarak,süpertar ve gaspardo, Supertar çok sağlam, 4 saatte bir yağlama iyi olur, Bıçağı kesmeyen kör makinenin zorlanılması,ömrünü bitirir. Burnun bir yere takarsanız,asla kolları kaldırmayın. Geri çıkıp,kurtarıp öyle devam edin. Kolları tamamen yere bırakmayın. Ya e-lift ile yada gergi zinciri ile makine yere oturduktan sonra sabitleyin. Tamburlu ile yarı yarıya mazot yakar, Daha hızlı biçer. Yatmış otları,makinenin ağzını biraz yere doğru(orta koldan kısaltarak)ayarlayın,yapışmış otları,kaldırıp biçer. Otlar sıralı yerde olduğu için daha çabuk kurur. Taşlı yerlerde,yine orta kolu uzatarak,biraz burnunu yerden kaldırın. Makine taşlara aldırış etmez, Yer taşı olan yerleri bile biçer. Sigortasına dikkat edin, Zorlanıp veya bir yere takılıp atarsa,hemen durun(anında) Bu makinelerde uzmanlaşırsanız, Başka birşey kullanmazsınız, Selamlar herkese. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ot biçme makinesi önerileri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt