PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ot biçme ustaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Akifİnanç68" data-source="post: 1345433" data-attributes="member: 77558"><p>Bölgemizde 165cm olarak Sürüm yaygın olarak kullanılmakta. Eskiden Sürmak kullanırdık, taşı toprağı kazıyıp giderdi. Orta koldan arkaya versek bile bu seferde arka daha fazla toprakla temas edeceği için ortalık gene toz duman olurdu. Sonradan Sürmaklar pek tercih edilmemeye başlandı. HMS aldık ve 2015 yılından beri kullanıyoruz. 2018 yılında taşlı ve engelebi tarlalarda hızlı biçim yaptığımızdan dolayı vidalar gevşemiş, bilyalar boşluk yapmış, dişliler birbirini tam ötmediği içinden dişlileri biraz yemiş. Vidaları yerine oturtunca ve dikkatli biçince sorun ortadan kalktı. </p><p></p><p>Şuan 9-10km ile biçim yapıyorum. Saatlik 10-13 dekar biçebiliyorum. </p><p>Çalışmasını gözlerimle gördüğüm markalar içinde Sürüm ve HMS'yi öneririm. </p><p></p><p>Makinayı çıkartırken gövdenin yayının yanındaki metal çubuğu kilitlemeniz gerekiyor. Yoksa çok zor çıkar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akifİnanç68, post: 1345433, member: 77558"] Bölgemizde 165cm olarak Sürüm yaygın olarak kullanılmakta. Eskiden Sürmak kullanırdık, taşı toprağı kazıyıp giderdi. Orta koldan arkaya versek bile bu seferde arka daha fazla toprakla temas edeceği için ortalık gene toz duman olurdu. Sonradan Sürmaklar pek tercih edilmemeye başlandı. HMS aldık ve 2015 yılından beri kullanıyoruz. 2018 yılında taşlı ve engelebi tarlalarda hızlı biçim yaptığımızdan dolayı vidalar gevşemiş, bilyalar boşluk yapmış, dişliler birbirini tam ötmediği içinden dişlileri biraz yemiş. Vidaları yerine oturtunca ve dikkatli biçince sorun ortadan kalktı. Şuan 9-10km ile biçim yapıyorum. Saatlik 10-13 dekar biçebiliyorum. Çalışmasını gözlerimle gördüğüm markalar içinde Sürüm ve HMS'yi öneririm. Makinayı çıkartırken gövdenin yayının yanındaki metal çubuğu kilitlemeniz gerekiyor. Yoksa çok zor çıkar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ot biçme ustaları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt