PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Oto elektirikten anlayanlara bir soru
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="grall" data-source="post: 1361226" data-attributes="member: 1266"><p>Babamin pat pata lamba takayim diye resimdeki bir adet şarz dinamosu tedarik ettim(pat patta17 lik lombardin var). Nadir çalışacagı için basit ve sade bir sistem yapmak istiyorum, ihtiyac duyunca kasnaga kayısi takip calistirsin, sonra çikarsin kayisı.</p><p>Ben akü takmak istemiyorum,(akü hem gereksiz agırlik hem gereksiz kablo vs, bir defa yapmistim komple dagildi)</p><p>Şarz dinamosunu kontrol eden usta, akü takman gerekir fakat istemiyorsan 24v luk ampul tak , let ampul dene demişti[ATTACH=full]53392[/ATTACH]</p><p></p><p>Sorum şu : yüksek voltajdan lambaları patlatma ihtimali yuksek, bu sorunu şarz dinamosu ile lamba arasina konjektor vs taksam sorunu aşabilirmiyim? Tavsiyeniz ne olur?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="grall, post: 1361226, member: 1266"] Babamin pat pata lamba takayim diye resimdeki bir adet şarz dinamosu tedarik ettim(pat patta17 lik lombardin var). Nadir çalışacagı için basit ve sade bir sistem yapmak istiyorum, ihtiyac duyunca kasnaga kayısi takip calistirsin, sonra çikarsin kayisı. Ben akü takmak istemiyorum,(akü hem gereksiz agırlik hem gereksiz kablo vs, bir defa yapmistim komple dagildi) Şarz dinamosunu kontrol eden usta, akü takman gerekir fakat istemiyorsan 24v luk ampul tak , let ampul dene demişti[ATTACH type="full"]53392[/ATTACH] Sorum şu : yüksek voltajdan lambaları patlatma ihtimali yuksek, bu sorunu şarz dinamosu ile lamba arasina konjektor vs taksam sorunu aşabilirmiyim? Tavsiyeniz ne olur? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Oto elektirikten anlayanlara bir soru
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt