Otomatik balya toplama-Arcusin

ogxnxd.jpg

http://www.filefront.com/14669347/Arcusin.zip/

Alt reside görüldüğü gibi balya toplama derdine son verdi bu makina

o5upza.jpg

Ynt: Otomatik balya toplama-Arcusin

Önceki kırmızı boyalı olanı indirdiysen ;aşağıdaki claas yamasını o klasörün içine at hepsi bu..

elturco link=topic=22040.msg185322#msg185322 date=1244478370' Alıntı:
Önceki kırmızı boyalı olanı indirdiysen ;aşağıdaki claas yamasını o klasörün içine at hepsi bu..
hayir nereye atıyoruz kırmızı olanı onu soruyorum

buraya; Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2009\data\vehicles\trailers

ve buraya C:\Documents and Settings\xxxxxxx\Belgelerim\My Games\FarmingSimulator2009\mods

Claas yamasını kurmak istesen bunların içine at..

oyunadan çıkıyom giriyom yerdeki balyaları toplamıyo ama yeni balya yaparsam yenileri topluyo eskiler kalıyo :) benim yamadamı sorun var acaba :S

hasan_59 link=topic=22040.msg186957#msg186957 date=1244893991' Alıntı:
oyunadan çıkıyom giriyom yerdeki balyaları toplamıyo ama yeni balya yaparsam yenileri topluyo eskiler kalıyo :) benim yamadamı sorun var acaba :S

Yamanın hepsi öyle sanırsam.. bendede aynı durum sözkonusu

ben çalıştıramadım makinatı K tuşuyla açılıyor tabla yalnız balyaları almıyor neden acaba ???

alpcan link=topic=22040.msg188280#msg188280 date=1245242275' Alıntı:
ben çalıştıramadım makinatı K tuşuyla açılıyor tabla yalnız balyaları almıyor neden acaba ???

Çalışmada bir sorun yok..Hatta yuvarlak balyaları ' da alıyor.yamayı birdah yükle istresen

arkadaşlar herşey iyi hoşda neden saman makinası ile saman arabası yapılmıyorki ben çok istiyorum onu ama yapmayı bilmedigim için yapamıyorum biri yardımcı olabilirmi bana