PANCAR HASADI
M melih uzun 18.12.2008 #4 Ynt: PANCAR HASADI bana bak koca gün benzinlikte durup traktör fotosumu cektın lan ugur
D değişörenli 19.12.2008 #6 Ynt: PANCAR HASADI pancarıda güzel yetiştirmişler ha resimler güzel eline sağlık kardeş
ranger 19.12.2008 #8 Ynt: PANCAR HASADI hep TD85D nin çiftçekerini görmeye alışmışım tekçekeri göürünce biraz şaşırdım.paylaşım için tşk.
Ynt: PANCAR HASADI hep TD85D nin çiftçekerini görmeye alışmışım tekçekeri göürünce biraz şaşırdım.paylaşım için tşk.
E emrecelik26 19.12.2008 #10 Ynt: PANCAR HASADI Güzel fotolar ugur sizin oralarda Newholland çok kullanılıyor sanırım hep NH fotoları atıyorsun..
Ynt: PANCAR HASADI Güzel fotolar ugur sizin oralarda Newholland çok kullanılıyor sanırım hep NH fotoları atıyorsun..
M massey285s 24.12.2008 #13 Ynt: PANCAR HASADI güzel resimler kardes ama sanki 4. resimdeki römork und önden sag tekeri yamulmus gibi geldi bana agirliktanmi yada
Ynt: PANCAR HASADI güzel resimler kardes ama sanki 4. resimdeki römork und önden sag tekeri yamulmus gibi geldi bana agirliktanmi yada