PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Pancar söküm makinası hazırlayıcı sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Abd8914" data-source="post: 1295540" data-attributes="member: 79782"><p>Aldığın şahısla görüşmedin mi abi?</p><p></p><p>Bende bu sene iki makine vardı, geçen sezon kullandık, bu yıl ekiliş olmadığından satışa çıkardık. Birini sattım. Pazarlık ettik, tahmini masraf çıkardılar. Son olarak dedim ki 30 bin verin 5 bin yedekte kalsın. çıkan masraf oursa içinden harcayın kalanı sezon sonu ödeyin. Hiç masraf olmazsa hepsini gönderin. Öyle hayırlaştık teslim ettik.</p><p></p><p>Şimdi diğer makinede de böyle bi yola gittik hayırlısı bakalım. </p><p></p><p>Yani satıcı bizim gibi şahıs olsun veya galerici... Yahu ikinci el diye hurda almıyoruz ya.. çalışmayan malı niye satarlar ilgilenmezler. </p><p></p><p>Ha alırken çalışır on dekar sonra biyerine bişey olur o ayrı..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Abd8914, post: 1295540, member: 79782"] Aldığın şahısla görüşmedin mi abi? Bende bu sene iki makine vardı, geçen sezon kullandık, bu yıl ekiliş olmadığından satışa çıkardık. Birini sattım. Pazarlık ettik, tahmini masraf çıkardılar. Son olarak dedim ki 30 bin verin 5 bin yedekte kalsın. çıkan masraf oursa içinden harcayın kalanı sezon sonu ödeyin. Hiç masraf olmazsa hepsini gönderin. Öyle hayırlaştık teslim ettik. Şimdi diğer makinede de böyle bi yola gittik hayırlısı bakalım. Yani satıcı bizim gibi şahıs olsun veya galerici... Yahu ikinci el diye hurda almıyoruz ya.. çalışmayan malı niye satarlar ilgilenmezler. Ha alırken çalışır on dekar sonra biyerine bişey olur o ayrı.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Pancar söküm makinası hazırlayıcı sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt