PART3 ERKUNT HAŞMET 110 LÜKS, CLAAS ARES 557 ATX VE DAHA FAZLASI TMO' YA BUĞDAY TAŞIMA 2015....!!!

08-11/07/2015

Arkadaşlar geçtiğimiz yaz TMO' ya birkaç sefer buğday götürdüydük. Bende sırada beklerken sizler için traktörlerin ve kamyonların fotoğraflarını çekmiştim. Şimdi sizlerle paylaşıyorum....;)

alipasalierkan................;)

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

SON

Cevap: PART3 ERKUNT HAŞMET 110, CLAAS ARES 557 ATX VE FAZLASI TMO' YA BUĞDAY TAŞIMA 2

Maşallah, eline sağlık. Çok güzel fotoğraflar.

Cevap: PART3 ERKUNT HAŞMET 110, CLAAS ARES 557 ATX VE FAZLASI TMO' YA BUĞDAY TAŞIMA 2

Güzel paylaşım eline emeğine sağlık. 415'e bittim bu arada :D

Erkan, "ERKUNT HAŞMET 110, CLAAS ARES 557 ATX İLE DEBRİYAJA BASIP VİTESE GEÇİRİRKEN!.. 1080P FULL HD" konusunu hararetle beklemekteyiz :D

Erkan, "ERKUNT HAŞMET 110, CLAAS ARES 557 ATX İLE DEBRİYAJA BASIP VİTESE GEÇİRİRKEN!.. 1080P FULL HD" konusunu hararetle beklemekteyiz :D

Vallah Haşmet' i yazdan beri işte güçte kullanmıyorum abi. Operatörü değişti. Bana anca yaza gelir o. O zaman o tarz bir kabin içi video çekebilirim. Şimdilik zor...:D

Eline sağlık erkan abi çok güzel paylaşım

Güzel paylaşım olmuş Erkan.. eline sağlık..

Her zamanki gibi fotoya doyduk eline sağlık.