Passatla Angus kovalayan masum köylü....!

Ynt: Passatla Angus kovalayan masum köylü....!

anayurtlu90-80 link=topic=42580.msg388419#msg388419 date=1303672432' Alıntı:
Angusu görenlerden bazıları aydınlatma direğine tırmandı ;D
Tirmanir tabi. Basin öyle bi tanittiki bu danalari, sanki bu dünyadan degilde uzaydan gelmisler gibi bakiyo millet...

satocan58 link=topic=42580.msg388442#msg388442 date=1303673850' Alıntı:
Tirmanir tabi. Basin öyle bi tanittiki bu danalari, sanki bu dünyadan degilde uzaydan gelmisler gibi bakiyo millet...
Doğru.. alk-*s Gazetecilerin işi ne yalan yanlş ne varsa haber yapıoyolar.

satocan58 link=topic=42580.msg388442#msg388442 date=1303673850' Alıntı:
;D ;D

angus, passatın kaportayı da ezmiş, besici besmeleyi çekemeden zararı etmiş bile.

anayurtlu90-80 link=topic=42580.msg388446#msg388446 date=1303674114' Alıntı:
Doğru.. alk-*s Gazetecilerin işi ne yalan yanlş ne varsa haber yapıoyolar.
Valla gardas ben türk basini gibi alcak, serefsiz, yalanci basin görmedim. Benim basimdan cok sey gecti. Hatta manset oldum. Adamlar avukati ariyo soruyo benle alakali biseyler. Avukat anlatiyo bunlara. Sonra bi haber cikiyo, avukatin resmi, ama avukatin anlattigi hic bisey yazmiyo haberde. Kendileri uydurmus yazmis. Sonra diyolar gelsin onu dinleyek. Ulan dedim sanki dedigimimi yazacaksiniz...

Amcamda bi kamil arabanın içinden basını yakalamya çalışıyor onlar bası boş gesindiklerinde böyle oluyr çok üstüne gitmişler o kadar olur :)
tşkler..

üç gün önce burada bir arkadaşımız angus getirdi arabadan indirirken kaçmasın diye önüne geçmiş anguslar arkadaşı tepelemiş şimdi hastanede yatıyor hepsi vahşi.